Nicușor Constantinescu, urmarit prin INTERPOL

D.g. | 11.07.2014

Pe aceeași temă

Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost dat în urmărire internațională prin Interpol de către Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), după ce acesta nu s-a mai întors din SUA la data stabilită de instanța din România, informeaza Agerpres.

Biroul de presă al IGPR a confirmat vineri, pentru AGERPRES, că Nicușor Constantinescu este dat în urmărire internațională din data de 7 iulie, când Tribunalul București a admis cererea IGPR de emitere a unui mandat internațional de urmărire pe numele președintelui Consiliului Județean Constanța.

 

CITITI SI: Serban COCIOBA, medicul din SUA care a spus ca transportarea lui Nicusor CONSTANTINESCU in Romania ii poate pune viata in pericol a fost condamnat pentru LUARE DE MITA in 1999

 

Judecătorii Curții de Apel București nu au încuviințat pe 18 iunie solicitarea lui Nicușor Constantinescu de a prelungi până la data de 1 septembrie perioada de părăsire a teritoriului țării, deoarece acesta nu a depus documente care să ateste că această dată este necesară pentru ameliorarea stării sale de sănătate.

Pe 23 iunie, Tribunalul București a emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui Nicușor Constantinescu, pentru că acesta nu s-a mai întors din SUA la data stabilită de instanța din România.

 

CITITI SI: Radu Mazăre: Producătorul general al TVR l-a îngrijit pe Nicuşor Constantinescu o lună în SUA. Cristian Zgabercea: Vorbesc cu el la telefon, mai ales că eu l-am îngrijit primul după operaţie

 

Nicușor Constantinescu invocă faptul că nu se poate deplasa, după ce a suferit o intervenție chirurgicală, fiind diagnosticat cu cancer.

Procurorii susțin însă că documentele medicale prezentate de avocații lui Nicușor Constantinescu sunt false.

În 27 mai, Nicușor Constantinescu a fost trimis în judecată, sub control judiciar, de DNA, în dosarul în care este acuzat că a împiedicat efectuarea unor controale ale Curții de Conturi și că nu a respectat dispozițiile legale care îl obligau să procedeze la emiterea, respectiv la prelungirea a 11 certificate de urbanism și a autorizațiilor de construire a unor centrale și generatoare eoliene.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22