Nepotul lui Pavel Abraham si un secretar de stat din Ministerul Mediului, pusi sub urmarire penala in dosarul lui Adrian Severin

Fara Autor | 16.07.2015

Pe aceeași temă

Florin Abraham, nepotul avocatului Pavel Abraham, este audiat la DNA, împreună cu  un secretar de stat din Ministerul Mediului, Anne Rose Marie Jugănaru (PSD), într-un dosar cu fraude din fonduri europene, informează România Liberă.

 

UPDATE: Florin Abraham și Anne Rose Marie Jugănaru au fost puși sub urmărire penală în dosarul fostului europarlamentar Adrian Severin, anunță DNA. 

 

Ei sunt acuzați de spălare de bani în formă continuată, pentru fapte comise între între martie 2007 și  noiembrie 2010, când erau asistenți europarlamentari.

 

Adrian Severin a încheiat în acea perioadă, spune comunicatul DNA, “fie în nume propriu, fie ca reprezentant al grupului politic din care făcea parte, din Parlamentul European, un număr de 20 de contracte de consultanță cu mai multe firme create anume pentru a justifica prestarea unor servicii fictive, constând în realizarea unor studii”.

“În aceeași perioadă, suspecții Jugănaru Anne-Rose-Marie, Abraham Florin – Leontin și o altă persoană, au acționat în vederea disimulării originii ilicite a sumelor de bani provenite din decontările frauduloase din bugetul Parlamentului European, prin transferurile succesive ale sumei totale de 586.350 lei, efectuate de către societățile din grup către o fundație, prin încheierea unor contracte fictive de pregătire și instruire a personalului”, mai spune comunicatul procurorilor anticorupție.

 

Cei doi sunt membri fondatori ai Institutului Ovidiu Șincai și sunt membri PSD.

 

Anne Jugănaru a mai fost implicată într-un scandal cu fonduri europene, alături de europarlamentarul Adrian Severin.

 

Anne Jugănaru este membră a Consiliului Naţional al PSD şi directorul executiv al Institutului Social Democrat Ovidiu Șincai, care funcționează pe lângă Partidul Social Democrat. Ea este şi membră a Consiliului de Administraţie al Televiziunii Române, mai spune România liberă.

Se actualizeaza

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22