Nasul TV invita presa si fanii pe Calea Victoriei, marti la ora 16.00

D.g. | 03.02.2014

Pe aceeași temă

Nasul TV invita presa si fanii marti 4 februarie ora 4 p.m. pe Calea Victoriei, linga studiourile NASUL TV, pentru a se integra in SCHENGEN bistro bar: "Sa bem un ceai fierbinte si sa asteptam decizia CNA privind excluderea/neexcluderea televiziunii NASUL TV din lista “must carry”!.

Redam comunicatul Nasul TV:

"Atentatul asupra NASUL TV s-a produs deja in JOIA NEAGRA, pe 30 ianuarie 2014, cind un membru CNA, sustinut si de alti membri, a cerut in mod ilegal scurtarea listei “must carry” exact cit trebuie ca NASUL TV sa nu mai existe! Astfel au fost incalcate Legea Audiovizualului, deciziile CNA, decizia Curtii Constitutionale si o sentinta definitiva a Justitiei Romanesti!

Toti ziaristii liberi traiesc vremuri cumplite din cauza politicienilor de toate culorile. Ziaristii care nu pot fi cumparati sau intimidati trebuie “lichidati”! Asa suna ordinul!

Echipa de la NASUL TV a trecut prin toate fazele si ne aflam in situatia de a fi o tinta vie cu ordin de eliminare de pe piata!

Cred ca e timpul sa ne unim, toti oamenii liberi, si sa oprim instaurarea dictaturii politicienilor asupra vietilor noastre! Chiar daca ne despart multe eu cred ca avem cel mai bun motiv din lume sa fim uniti: propria noastra disparitie, a fiecaruia dintre noi! O stiti bine, o simtiti zilnic pe sira spinarii!

Fara presa libera si puternica nu se pot construi institutii puternice in Statul Roman! Nici Justitie, nici Parlament, nici Guvern! Si fiindca noi si voi, ziaristii care am ramas liberi, sintem extrem de periculosi pentru mafia transpartinica, s-a dat ordinul sa fim executati! Nu visati! Nu sperati in salvari individuale! Ori se salveaza toti ziaristii liberi, ori niciunul!".

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22