Monica Macovei a intrat in platoul unei emisiuni pe motocicleta si cu un cartus in mana

P.c. | 26.09.2014

Pe aceeași temă

Monica Macovei, candidat la alegerile prezidentialele din acest an, a intrat in platoul unei emisiuni de la Kanal D pe o motocicleta, cu casca pe cap si cu un cartus de glont de mitraliera in mana. Macovei a vorbit despre copilaria sa in Ardeal si despre anii sai de facultate, relateaza ziare.com


Gazda emisiunii de la Kanal D, Teo Trandafir, a ramas inmarmurita cand fostul ministru i-a intins cartusul si i-a spus: "asta a omorat un om, a iesit glontul si a omorat un om".
 

Macovei a povestit ca are acasa mai multe cartuse de diferite marimi, pe care le-a cumparat de la localnici in perioada cand a lucrat la Biroul din Bosnia&Hertegovina al Consiliului Europei, in calitate de expert in reforma justitiei. "Dupa razboi, cei din Bosnia care nu aveau bani le-au vandut la turisti dupa ce le-au cules de pe camp", a explicat europarlamentarul.

 

CITITI SI: Monica Macovei: Asistam la o operatiune de vulnerabilizare a Romaniei

 

Cat despre aparitia sa inedita pe motocicleta, Macovei a precizat ca de cateva saptamani merge doar asa prin Bucuresti, in spatele unui colaborator care se ocupa de filmari pentru campania ei. Macovei a relatat ca soferii sunt socati cand o vad la semafor, insa nu ii pasa si vrea sa isi ia permis categoria A.
 

"E un mijloc de transport rapid. Chiar imi place foarte mult", a spus europarlamentarul. "Trebuie sa fim independente, sa putem conduce orice: masina, camion, motocicleta - ca nu se stie niciodata cand iti trebuie", a adaugat Macovei.
 

Prima parte a emisiunii Teo Show de joi seara a fost filmata in casa Monicai Macovei, ocazie cu care moderatoarea a aflat cum candidata la presedintie a terminat Facultatea de Drept cu 10, in ciuda faptului ca a fost "lucrata" de un profesor de Socialism Stiintific, care i-a dat 8, insa a mers la marire si a reusit sa obtina nota 10.


Macovei a povestit despre copilaria sa in Ardeal si despre fiul ei care este student la Arhitectura in Marea Britanie. A aratat la camere un tablou facut de acesta in perioada cand mama sa era ministru al Justitiei in Guvernul Tariceanu 1. Pictura o arata pe Monica Macovei drept zeita justitiei, insa cu ochii deschisi. 

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22