Mirel Palada, consilierul lui Victor Ponta, despre votul din DIASPORA: Luati cu alcool. MARS LA VOT, sa va treaca emotiile

T.d. | 16.11.2014

Pe aceeași temă

Fostul purtator de cuvant al Guvernului si actualul consilier al premierului Victor Ponta, Mirel Palada, a comentat pe Facebook situatia votului din diaspora. Palada, functionar public platit din banii romanilor, prezinta cifre din procesul de votare si se adreseaza “pufosilor”, “politrucilor lui Iohannis”, pentru care are un mesaj: “Luați cu alcool. Marș la vot să vă treacă emoțiile”.

Tuturor prietenilor mei virtuali cu naturelul simțitor, care se **** pe ei de frică punînd botul la propaganda lui Băsescu, a lui Adrian Sîrbu și a celor de la Hotnews. Vai, să fugim! Sînt cozi în străinătate! Vai, ne mănîncă! Vai, maică, apocalipsa! Ce ne facem, fetelor?”, scrie consilierul guvernamental Mirel Palada.

Oficialul continua asa-zisa argumentatie: “În străinătate sînt 294 secții de votare. Hai să zicem 300, să fie rotund. În țară sînt 18,553. Hai să zicem 18 mii, să fie rotund. Adică de aproximativ 60 de ori mai multe. De 63 de ori, ca să fim exacți.

În România vor veni la vot aproximativ 10 milioane votanți. În străinătate, aproximativ 250 mii. Hai să zicem 300 de mii, să-i mai crească un pic ficatul de plăcere lui Băsescu și camarilei sale. Adică de cel puțin 33 de ori mai mulți. Eu zic chiar de 40 de ori mai mulți, căci nu va fi prezență la vot în respectivele secții mai mare de 250 mii votanți”, scrie Palada.

Deci vă rog eu, stimați pufoși care citiți toate **** pe Internet și credeți în ele mai ceva ca în Maica Precistă. Luați cu alcool, că relaxează sinapsele. Nu mai plecați după fentă. Nu vă mai luați după Hotnews, după Lucian Mîndruță sau pe cine mai aveți voi idol de formator de opinie pe-acolo prin tabăra cripto-iohannistă”, mai scrie consilierul lui Victor Ponta.

Deci ascultați la moșul probabilistic: pot să pună politrucii lui Iohannis jde mii de poze cu periuța de dinți în mînă, tot degeaba. Sînt sute de mii de români care acum, chiar acum, chiar în clipa asta, cînd voi citiți aceste rînduri ale nemernicului guvernamental, intră în secțiile de votare să dea cu ștampila să scăpăm de Băsescu și de minionul său, Iohannis”, mai transmite Palada.

Relax. Luați cu alcool. Marș la vot să vă treacă emoțiile”, incheie consilierul lui Victor Ponta.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22