Mircea Hava (PDL) spune ca presedintele Basescu poate reveni in viitorul partid de dreapta: “Din punctul meu de vedere, da! Dar nu maine si stiti prea bine de ce. Lucrurile trebuie sa se aseze”

T.d. | 25.07.2014

Pe aceeași temă

Liderul PDL Alba, Mircea Hava sustine ca presedintele Traian Basescu poate reveni in viitorul partid de dreapta – PNL , rezultat din viitoarea fuziune dintre PNL si PDL. “Din punctul meu de vedere, da! Dar nu maine si stiti prea bine de ce. Lucrurile trebuie sa se aseze. Never say never, ca si in dragoste”, a declarat Mircea Hava, intr-un interviu acordat stiripesurse.

Cititi mai jos fragmentul respectiv din interviu:

R. Ați evitat de câteva ori să rostiți numele lui Traian Băsescu. Atât de tare v-a dezamăgit?
M.H. Nu, nu m-a dezamăgit! M-a durut, sincer vă spun. Am fost împreună, am fost camarazi și m-a deranjat chestia aia: Adio! Și pentru ce? M-a deranjat treaba asta că ați fugit cu sacurile de voturi și mai știu eu ce. Nu mă așteptam de la dânsul la așa ceva, eu știindu-l un om ferm, corect. Poate la nervi zici și eu sunt nervos, dar mai bine înjur în gând de 3 ori și tac. Vă spun cinstit că m-a durut! A fost o chestie așa, după ce o viață ai fost cu cineva și la sfârșit să-ți spună: hai, bă, cară-te de aici! Și știți prea bine pentru ce! Că n-a câștigat nu știu cine. N-a câștigat acum, bun! N-am nicio problemă cu dumnealui, am lucrat extraordinar de bine împreună. Pe mine mă dor chestiunile astea de orgoliu și din cauza unui orgoliu mai mare sau mai mic să dărâmi oameni, o organizație, munți. Sigur, pentru toți a fost o dezamăgire. Pentru toată delegația de la Alba, care veneam atunci spre casă, era o atmosferă așa, apăsătoare, supărare. Nu am nicio problemă să mă întâlnesc cu dânsul, am învățat multe de la el, îmi place.

R. Ar mai avea vreo șansă în viitor să revină lângă vechii camarazi?
M.H. Bineînțeles, domnule! Ce uși închise? Cine spune asta, este un bătut în cap! Spune asta că dă bine. Ce frumos este să-l înjuri pe Băsescu, eheee! Dacă îl înjuri pe unul de pe stradă, nu e nimic, dar dacă-l înjuri pe Băsescu crești, lumea se uită la tine altfel. Nu este nicio ușă închisă și asta vă spun din punctul meu de vedere. Și vă mai spun un lucru pe care-l vede toată lumea: această construcție, dânsul nu mai poate candida, dar ar fi fost o chestiune suprafericită și suprareală dacă aveam un lider ca Traian Băsescu.

R. Traian Băsescu ar putea reveni?
M.H. Din punctul meu de vedere, da! Dar nu mâine și știți prea bine de ce. Lucrurile trebuie să se așeze. Never say never, ca și în dragoste. Cine spune chestia asta, vorbește mare prostie. Dacă avem același interes și același obiectiv, ușa trebuie să fie deschisă, chiar dacă înainte ne-am cam supărat unii cu alții.

Cititi interviul integral aici.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22