Mircea Geoana ii raspunde lui Victor Ponta: MINTE. Isi da DOCTORATUL in minciuna

T.d. | 18.01.2015

Pe aceeași temă

Victor Ponta minte atunci cand sustine ca i-ar fi cerut sa-l desemneze ministru de Externe, sustine senatorul Mircea Geoana. Intr-un comunicat transmis, duminica, presei, Geoana il numeste “Ponta-Pinnochio” pe seful Executivului, despre care arata ca isi da “doctoratul in minciuna”, potrivit Hotnews.

"Victor Ponta minte. Nu se poate abtine sa nu minta. Iar atunci cand sustine, fara probe, ca i-as fi cerut sa ma desemneze Ministru de Externe, isi da doctoratul in minciuna. Victor Ponta este doctor in minciuna, iar titlul acesta se pare ca nu i-l poate lua nimeni. Nici Carlo Collodi, autorul lui Pinocchio, nu si-ar fi imaginat minciuni precum cele spuse de Victor Ponta", afirma Geoana in comunicat.

El s-a intrebat, retoric, care este logica lui Ponta atunci cand face o astfel de afirmatie.

"Si apoi, care este logica lui Ponta-Pinocchio? Pentru ca m-as fi suparat pe el ca nu m-ar fi pus ministru, m-a dat afara din partid?", a adaugat Geoana.

CITESTE SI: VIDEO Victor PONTA: VANGHELIE, daca nu il dadeam afara din PSD nu spunea ca am BLOCAT VOTUL. GEOANA, provocat de faptul ca nu l-am desemnat MINISTRU DE EXTERNE

El a aratat ca "Ponta-Pinocchio" trebuie sa stie ca el a salutat public propunerea lui Mihnea Motoc si apoi a lui Bogdan Aurescu la Ministerul de Externe.

"Eu cred ca trebuie sa recladim imaginea sifonata a MAE dupa "Operatiunea Diaspora", ai caror autori sunt Ponta, Dragnea si Corlatean, readucand profesionisti la conducere" , a aratat Geoana.

El i-a mai transmis lui Ponta faptul ca "minciuna are picioare scurte" si ca, din aceasta perspectiva, cariera primului-ministru, bazata pe "impostura si minciuna", se apropie de sfarsit.

"Minciuna are picioare scurte, domnule Ponta, iar cariera dvs politica, bazata pe impostura si minciuna, se apropie de sfarsit. Prea multe se aduna, domnule Ponta, iar decontul e mai aproape decat ganditi", a conchis Geoana.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, sustine ca intre el si Geoana a aparut un conflict atunci cand ar fi refuzat sa-l numeasca pe senator la sefia Diplomatiei romane, optand pentru Bogdan Aurescu, desi Geoana s-a oferit sa-l sprijine din aceasta postura.

"Conflictul cu domnul Geoana, din punctul meu de vedere, a fost legat de faptul ca nu l-am desemnat ministru de Externe. L-am desemnat pe domnul Aurescu cand s-a eliberat functia", a spus Ponta la postul B1 TV.

Premierul a precizat ca Geoana s-a oferit sa-l sprijine din aceasta calitate, dar ca el "l-a preferat pe Bogdan Aurescu".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22