Mircea Geoana, despre acuzatia privind santajul la Victor Ponta: Nu-i permit lui Sebastian Ghita sa spuna astfel de minciuni ordinare

T.d. | 28.11.2014

Pe aceeași temă

Senatorul Mircea Geoana considera declaratiile lui Sebastian Ghita, privind un santaj la adresa premierului Ponta, drept “minciuni ordinare”, potrivit Mediafax.

Geoană a declarat, vineri, că nu-i permite lui Sebastian Ghiţă să spună minciuni legate de un aşa-zis şantaj la adresa premierului Ponta privind postul de ministru de Externe. Geoana sustine ca discutia cu Victor Ponta a vizat o eventuala candidatura a sa la functia de secretar general al ONU, in 2016.

Din punct de vedere al declaraţiilor legate de aşa-zisul şantaj pentru poziţia de ministru de Externe, nu permit domnului Ghiţă şi nimănui altcineva să spună astfel de minciuni ordinare. Nu am avut niciun fel discuţie cu domnul Ponta cu privire la vreo funcţie în eventualitatea în care ar fi câştigat, cu atât mai puţin să şantajez cu privire la aceste lucruri”, a spus Geoană.

El a spus că discuţia cu Ponta a vizat candidatura sa la funcţia de secretar general ONU în 2016.

Singura comunicare pe care am avut-o cu domnul Ponta înainte de alegerile prezidenţiale a fost legată de un proiect pentru România şi anume susţinerea pe care Guvernul, eventual, ar fi acordat-o pentru o candidatură a mea pentru funcţia de secretar general ONU în 2016, a subliniat Geoană.

Geoana a vrut sa-l santajeze pe Ponta, cerandu-i functia de ministru de externe. M-a sunat sa imi spuna ca, daca Ponta nu il numeste ministru de externe, atunci va fi razboi in PSD. Ponta a ales un profesionist, pe Bogdan Aurescu”, a spus Sebastian Ghita, vineri, intr-un comunicat.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22