Mihnea COSTOIU, ministru delegat pentru Invatamant Superior: APA la romani aduce NOROC. Premierul si PSD vor avea noroc la ALEGERILE PREZIDENTIALE

P.c. | 30.07.2014

Pe aceeași temă

Ministru delegat pentru Invatamant Superior, Mihnea Costoiu, a declarat pentru Digi24, referindu-se la lansarea candidaturii la presedintie a premierului Victor Ponta marti, pe fondul inundatiilor grave care au afectat sudul tarii, ca "apa la romani aduce noroc la un eveniment", considerand ca ii va aduce noroc atat premierului cat si partidului, relateaza Hotnews.


Intrebat cum comenteaza lansarea candidaturii lui Victor Ponta in mijlocul catastrofei inundatiilor, Mihnea Costoiu a raspuns: "Apa la romani se spune ca aduce noroc la un eveniment si eu cred ca va aduce noroc si premierului si PSD".
 

Victor Ponta si-a anuntat marti la Consiliul National PSD de la Craiova candidatura la prezidentialele din noiembrie, in mijlocul unei controverse majore despre responsabilitatea pentru victimele inundatiilor din Gorj, Olt si Arges, dar PSD a ales sa ignore cererile de aminare a festivitatii de la Craiova, in ciuda celor doua victime ale apelor. 
 

CITITI SI: Consiliul National PSD. Victor Ponta si-a OFICIALIZAT candidatura la prezidentiale. Ponta: VOI SPRIJINI MODIFICAREA CONSTITUTIEI asa cum a propus-o USL, in 2012

 

Consiliul National a votat in unanimitate rezolutia prin care Ponta sa fie desemnat oficial candidat al PSD intr-o zi marcata de inundatiile din judetele Gorj, Olt si Arges. Sedinta PSD a reunit circa 5.000 de social-democrati si s-a desfasurat sub sloganul "Romania puternica - schimbare pana la capat". 
 

Ponta si Liviu Dragnea au venit la Craiova dupa inceperea lucrarilor, pentru ca erau in vizita in localitatile inundate.

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22