Marian Vanghelie: UE cere urmarirea penala in legatura cu contracte ale firmelor Tel Drum si Asesoft, controlate de Dragnea si Ghita

P.c. | 01.12.2014

Pe aceeași temă

Marian Vanghelie proaspat exclus din PSD, a declarat, la B1 Tv, ca la Ministerul Fondurilor Europene a fost primita o adresa de la Bruxelles in care se cere inceperea urmaririi penale in legatura cu contracte ale firmelor Tel Drum si Asesoft, controlate de Liviu Dragnea, respectiv Sebastian Ghita, relateaza Hotnews.


"Va rog sa-l intrebati pe domnul ministru de la Fonduri Europene, domnul Teodorovici, daca a primit de la Bruxelles o adresa in care sa se inceapa cercetarea penala pe Tel Drum si pe Asesoft si de ce-i tinut acolo. Ce va spun acum, e mult mai greu decat tot ce v-am spus pana acum!" a declarat Marian Vanghelie la B1 TV.

 

"Dragnea da anumite fonduri europene si apoi castiga Tel Drum. Daca dispare Dragnea, dispare Tel Drum. Tel Drum are contract in fiecare comuna. Asta e mafiotism, sarlatanie", a declarat Marian Vanghelie la Realitatea TV in seara zilei in care a fost exclus din PSD.

 

Marian Vanghelie, proaspat exclus din PSD, l-a atacat dur pe Victor Ponta, in emisiunea "Jocuri de putere", de la Realitatea Tv, acuzandu-l ca si-a batut joc de partid si de Romania, minte cum respira si ucide miscarea de stanga.

 

CITITI SI: Vanghelie, despre Ponta: Si-a batut joc de partid si de tara. L-ar fi pus pe Ghita premier

 

Primarul de la Sectorul 5 a facut mai multe dezvaluri despre cei din apropierea premierului: licitatiile pe bani publici castigate de TelDrum (firma in spatele careia s-ar afla Liviu Dragnea), si de societatile controlate de Sebastian Ghita, despre amestecul lui Gabriel Oprea in Justitie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22