Marian VANGHELIE (PSD) ii INJURA pe PONTA SI GHITA crezand ca acestia au pus niste fotografi sa il URMAREASCA

P.c. | 21.10.2014

Pe aceeași temă

Marian Vanghelie, membru PSD, primar al sectorului 5 al capitalei, a injurat cativa paparazzi care il urmareau in oras in timp ce lua masa cu iubita sa, Oana Niculescu Mizil, si cu sotii Mircea si Mihaela Geoana. Din injuraturile lui Vanghelie se poate intelege ca acesta credea ca fotografii au fost pusi de Ponta si Ghita sa il urmareasca, relateaza Hotnews.

 

Vanghelie a blocat masina acestor paparazzi, i-a injurat si a avut un comportament violent, dupa ce acestia l-au urmarit si filmat in oras. Potrivit jurnalistilor de la WOWbiz.ro, Vanghelie a atribuit actiunea fotografilor unor interese politice, injurandu-i pe Victor Ponta si Sebastian Ghita: "Fu..va m..tii-n gura cu GHITA si cu PONTA al vostru!". 

Conversatia dintre Vanghelie si paparazzi relatata de WOWbiz.ro: 

Marian Vanghelie: Ce e, ma, de ce ne urmariti?

Paparazzi: Buna seara. Cine va urmareste? Nu v-am urmarit.

M.V.: De ce ne urmariti, ma? Baa, il arestam pe Ghita?!!, Ba, f...ti m..tii m..ii!? Il arestam pe Ghita, ma? Fu..va m..tii-n gura cu GHITA si cu PONTA al vostru! Baa, stii ce sa.. 'm...iti rupem picioarele, ma! Fii atent ce-ti spun: ca am sapte masini pe voi acum, am trimis! Daca va mai prind o data, va bag in spital!

P: Ne scuzati.

M.V. Baa, da-te dracu-n m..tii m..ii!

Si pentru a fi si mai convingator, Vanghelie s-a napustit cu pumnii si cu picioarele pe masina paparazzilor, incercand sa deschida portiera din dreapta si, cel mai probabil, sa treaca la agresiuni fizice.

Cu o prezenta de spirit de invidiat, soferul autoturismului a pornit in marsarier, parasind apoi rapid zona, pentru a evita cele sapte masini trimise de primarul "care este" in teritoriu!

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22