Liviu Dragnea se vrea mediator intre Palatele Victoria si Cotroceni: Ponta si Iohannis sa lase putin de la ei

T.d. | 27.07.2015

Pe aceeași temă

Liviu Dragnea vrea sa se implice in relatia institutionala dintre premier si presedinte. Seful interimar al PSD le-a cerut lui Ponta si Iohannis “sa lase putin de la ei”, in conditiile in care comunicarea intre Palatele Victoria si Cotroceni s-a degradat in ultima perioada.

Tensiunile dintre presedinte si premier afecteaza buna functionare a statului, cei doi lideri fiind nevoiti sa aiba o relatie corecta. Liviu Dragnea crede ca sunt solutii pentru situatia la care s-a ajuns, aceea in care Ponta si Iohannis nu si-au mai vorbit din 5 iunie.

Cred ca exista disponibilitate la premier pentru a avea o relatie institutionala corecta cu Palatul Cotroceni. Victor Ponta vrea sa aiba o relatie corecta cu Palatul Cotroceni”, a spus Dragnea, potrivit Gandul.

Seful interimar al social-democratilor a facut apel ca partidul sa se implice in promovarea unei relatii functionale si corecte intre celei trei palate – Cotroceni, Victoria si Parlament.

Fiecare “sa lase putin de la el pentru ca aceasta tara sa se dezvolte”, le-a transmis Dragnea celor doi lideri romani, iar resursele in acest sens nu sunt complet epuizate.
 

Ponta, ironii pentru Iohannis

Totusi, in ciuda celor spuse de Liviu Dragnea, Victor Ponta nu pare sa lucreze foarte mult pentru imbunatatirea relatiei cu Cotroceniul.

Cum sa nu raspund la telefon? Cand ma suna presedintele Romaniei, Dan Mihalache, nu raspund, daca ma suna presedintele Romaniei pe hartie Klaus Iohannis, sigur ca raspuns”, a spus premierul, inaintea sedintei conducerii PSD.

Victor Ponta a subliniat ca nu a mai comunicat cu Iohannis din 5 iunie, atunci cand presedintele i-a cerut demisia dupa ce DNA a inceput urmarirea penala fata de premier.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22