Liviu Dragnea: Ne lipseste timpul pentru O NOUA SUSPENDARE a lui Basescu

T.d. | 21.08.2014

Pe aceeași temă

Liviu Dragenea, vice-premier si presedinte executiv al PSD, a declarat joi, la Galati, ca o noua procedura de suspendare a presedintelui Basescu nu poate fi declansata din lipsa de timp, informeaza Agerpres.

,,Ne lipsește timpul pentru o nouă procedură de suspendare. Nu are rost să inițiem o procedură de suspendare din două motive: Legea Referendumului nu este aplicabilă acum, ci la un an de la decizia Curții Constituționale, se pare că în decembrie, deci nu e credibil că vom aduce atâta lume la vot pe actuala legislație. Doi, în două luni de zile regimul Băsescu se închide, sperăm, în condițiile în care câștigă Victor Ponta, că dacă câștigă oricare dintre candidații lui Băsescu, acest regim se perpetuează', a spus Dragnea, răspunzând unei întrebări a unui jurnalist legată de încălcarea Constituției prin susținerea exprimată de președintele Băsescu față de candidatura președintelui PMP, Elena Udrea, precum și primirea acesteia și a altor lideri ai PMP la Palatul Cotroceni.

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltării regionale și Administrației Publice a participat, joi, la Galați, la predarea celor 16 microbuze școlare repartizate județului și la semnarea a 20 de contracte de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală în valoare totală de aproximativ șase milioane lei.

Dragnea a caracterizat întâlnirea șefului Statului cu Udrea de miercuri, de la Palatul Cotroceni, drept una "electorală" și o "ședință de campanie". "Putem spune că sediul de campanie al Elenei Udrea este la Cotroceni", a adăugat Dragnea.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22