Liviu DRAGNEA: GEOANA si VANGHELIE EXCLUSI pentru ca au facut tot posibilul ca PONTA sa NU AJUNGA la COTROCENI

P.c. | 03.12.2014

Pe aceeași temă

Liviu Dragnea a declarat, miercuri seara, ca Mircea Geoana si Marian Vanghelie au fost exclusi din PSD deoarece au facut tot posibilul in campanie pentru ca premierul Ponta sa nu ajunga la Cotroceni, relateaza ziare.com


"In timpul campaniei electorale, Mircea Geoana si Marian Vanghelie faceau orice ca Victor Ponta sa piarda. Ei vorbeau cu colegi si le spuneau ca Victor Ponta va pierde, ca trebuie sa se pregateasca. Au fost colegi care ne-au spus cum au fost sunati, cum li s-a spus ca s-a negociat", a declarat Dragnea.

 

Pe de alta parte, vicepremierul l-a calificat pe Mircea Geoana drept lipsit de demnitate, amintind de 2009, cand acesta din urma a pierdut alegerile. "Tot eu am fost cel care am spus ca nu trebuie sa fie demis sau sa isi dea demisia. Atunci s-a bucurat de acest lucru si i s-a parut in regula. Ulterior, a candidat la sefia PSD in februarie si a pierdut. Faceam comparatie cu domnul Crin Antonescu. Crin Antonescu si-a piedut toate functiile, dar si-a pastrat demnitatea, in timp ce la domnul Geoana nu s-a intamplat acest lucru", a spus Liviu Dragnea.

 

CITITI SI: Liviu Dragnea: Vanghelie si Geoana, un grup mafiot

 

Dupa ce au fost exclusi din partid, atat Mircea Geoana, cat si Marian Vanghelie au facut acuzatii extrem de dure la adresa actualei conduceri a PSD. "Toata lumea stie ca Ponta e un bolovan care atarna de sansele de reinventare ale PSD. Problema pe care PSD o are astazi, pentru prima data in 25 de ani, PSD se afla si datorita calendarului electoral foarte strans, alegeri locale si parlamentare in 2016, in cea mai cumplita incercare din existenta noastra.
 

Schimbarea lui Ponta si a lui Dragnea e obligatorie. In momentul in care ai o infrangere catastrofala, este un minim gest de igiena democratica si este un instinct de supravietuire", a declarat Geoana.
 

In acelasi timp, Marian Vanghelie a sustinut saptamana trecuta ca de la Bruxelles a fost trimisa o scrisoare prin care s-a cerut urmarirea penala pentru Teldrum (firma asociata lui Liviu Dragnea) si Asesoft, firma controlata de Sebastian Ghita.


Marian Vanghelie a mai spus ca, in 2009, Liviu Dragnea a plecat de la conducerea Ministerului de Interne nu pentru ca el si Mircea Geoana i-ar fi impus un om pentru sefia serviciului secret al ministerului, ci pentru ca "a primit un plic pe sub usa".
 

Marian Vanghelie, Mircea Geoana si Dan Sova au fost exclusi in aceasta saptamana din PSD.

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22