Liberalii discuta cu formatiunea lui Geoana pentru o noua majoritate parlamentara

T.d. | 26.03.2015

Pe aceeași temă

PNL a avut o intrevedere cu formatiunea lui Mircea Geoana, Partidul Social Romanesc (PSRO), in vederea formarii unei noi majoritati parlamentare.

Negocierile purtate de liberalii Catalin Predoiu si Teodor Atanasiu au urmarit un punct de vedere comun intre cele doua formatiuni politice.

”În cadrul întrevederii, s-a decis formarea unor echipe de lucru care să discute, pe capitole, programul de guvernare. Totodată, s-a convenit ca, în final, dacă se ajunge la un punct de vedere agreat de ambele formațiuni în privința programului de guvernare, PNL și PSRO să semneze un acord de guvernare. Acesta reprezintă primul pas, după răspunsul PSRO la invitația PNL de a discuta pe tema programului de guvernare”, arată PNL.

Liberalii mai poarta discutii si cu toti parlamentarii independenti care manifesta deschidere pentru proiectul de guvernare al PNL, potrivit Romania Libera.

Senatorul Mircea Geoană a anunțat, la începutul lunii martie, că în cadrul Biroului Național de Conducere al Noului Proiect Social Democrat s-a decis înființarea unui nou partid de stânga, Partidul Social Românesc, ca răspuns la ”grava deviere de la identitatea de stânga a PSD-ului condus de Victor Ponta”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22