Laura Georgescu (CNA) este asteptata, miercuri, la DNA

T.d. | 22.07.2014

Pe aceeași temă

Sefa Consiliului National al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, este asteptata, miercuri, la DNA. Procurorii au chemat-o la audieri dupa ce membri ai PP-DD au depus o plangere penala pe numele Laurei Georgescu, pe care o acuza de coruptie, conform ziare.com.

Alaturi de Laura Georgescu sunt asteptati la DNA si ceilalti membri ai CNA.

Presedintele CNA a intrat in dizgratia colegilor si a opiniei publice odata cu aparitia unor inregistrari in care aceasta le vorbea urat unor elevi de clasa a treia, in cadrul unui program de educatie alternativa.

Ulterior, noi inregistrari cu sefa CNA au fost date publicitatii, de data aceasta ea putand fi auzita cum ii dezvaluie interlocutorului sau faptul ca protejeaza postul de televiziune Romania TV, controlat de deputatul PSD Sebastian Ghita.

In inregistrare, Laura Georgescu vorbeste despre deputatul PSD cu apelativul "boul de Ghita", iar despre presedintele Comisiei de Cultura a Senatului, Georgica Severin, spune ca este "jigodie". Din aceleasi inregistrari, reiese ca Laura Georgescu ar fi dorit in schimbul protectiei postului de televiziune o finantare constand in laptopuri pentru CNA.

De asemenea, in alte inregistrari, Laura Georgescu pare a ameninta niste angajati, avertizandu-i ca urmeaza sa ii penalizeze la salariu. "Va belesc. Sa moara mama! Pe bani va belesc!", spune aceasta.

Cele mai recente inregistrari cu sefa CNA au fost facute publice luni seara de Realitatea Tv. De data aceasta Laura Georgescu glumeste pe tema alegerilor prezidentiale, afirmand ca Romania va fi singura tara cu doi presedinti.

CITESTE SI: Noi inregistrari cu sefa CNA: Romania, singura tara cu DOI PRESEDINTI. Pe mine ma chemati cand e cazul de clovni, de bufoni, eu sunt doar pentru acest job angajata

Sefa CNA face afirmatiile in timpul unei discutii cu reprezentanti ai unei firme IT, pe marginea crearii unui logo CNA mai mare, astfel incat daca este luata "o bucatica" dintr-o inregistrare a unei sedinte CNA, sa se "exonereze" institutia de raspunderea patrimoniala ulterioara.

"Eu mai am o problema. Ati vorbit la un moment dat de aplicatia pentru logo CNA. Numa' o secunda! Ma bucur sincer ca ati deschis discutia asta pentru ca eu exact asta nu vroiam, eu nu vroiam logo.

(...) Stiti de ce? Pentru ca daca, Doamne fereste!, se ia o bucatica dintr-un material care este prezentat in sedinta publica, care e inregistrat cu alt device, nici nu ma intereseaza cu ce, eu trebuie sa ma exonerez eu, institutie platita din bani publici, de raspundere patrimoniala ulterioara intr-o speta de drepturi de autor. Atat! Sa dorm si eu linistita!",
spune Laura Georgescu.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22