Klaus Iohannis: Oamenii ar trebui sa mearga la vot pentru a bloca tentativa PSD de a frauda alegerile

P.c. | 31.10.2014

Pe aceeași temă

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a declarat ca Victor Ponta va pierde alegerile prezidentiale subliniind in acelasi timp faptul ca PSD va incerca sa fraudeze votul. Iohannis nu a vrut sa comenteze scnadalurile in care a fost implicata recent Elena Udrea, relateaza ziare.com

 

Intrebat, joi seara, la Realitatea TV daca este posibila fraudarea alegerilor, Iohannis a raspuns afirmativ. "Este posibila. Fraudarea se poate face numai de catre cei care au la indemana parghiile puterii. (...) Eu sper sa nu se intample, dar PSD, Guvernul Ponta, de luni de zile se manifesta ca si cum ar pregati o fraudare a alegerilor. Au modificat legea si au dat voie la toata lumea sa voteze unde doreste - se numeste turism electoral. Au convins primarii sa treaca la PSD (...) promitand primarilor bani pentru proiectele publice.

 

Aceste lucruri imi dau foarte mult de gandit si ma ingrijoreaza. Si ar trebui sa ingrijoreze pe multi. Ar trebui sa mearga oamenii si sa voteze impotriva acestor incercari de a denatura alegerile", a declarat Klaus Iohannis.
 

Pe de alta parte, acesta s-a aratat convins ca pentru "pentru domnul Ponta se gata politica in noiembrie 2012", adica se incheie. "Va pierde alegerile prezidentiale", a declarat liderul PNL.

 

CITITI SI: Presa straina despre alegerile PREZIDENTIALE din Romania: Alegerea în funcţia de PRESEDINTE a unui candidat PSD ar putea DIMINUA avansul României privinta JUSTITIEI


70 de procente, impartite de primii doi candidati
 

In context, acesta a sustinut ca toate sondajele arata "un scor in zona de 30% si pentru mine, si pentru domnul Ponta". "Eu cred ca o sa trec de 30% si domnul Ponta nu o sa treaca de 40%. Ultimele sondaje arata o diferenta mica, de 5 procente", a declarat candidatul ACL la prezidentiale.
 

Klaus Iohannis a refuzat sa comenteze scandalurile care au avut-o ca protagonista pe Elena Udrea, candidatul PMP la presedintie, spunand: "Nici nu ma intereseaza! S-a facut atata tevatura ca si cand ar avea sanse".


"Eu si Victor Ponta avem peste 70% din voturi impreuna, ceilalti 12 isi impart restul", a mai declarat el.
 

La finalul emisiunii, Klaus Iohannis a anuntat ca ultima zi de campanie va fi una "speciala". "Maine fac campanie la mine acasa, in Sibiu. Este planificata o adunare electorala chiar in Piata Mare a Sibiului", a spus el, precizand ca este pentru prima data cand discuta cu electoratul din orasul in care este primar in aceasta campanie electorala.

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22