Klaus Iohannis despre ipoteza unei candidaturi a lui Crin Antonescu la Președinție: Este O GLUMA

D.g. | 20.08.2014

Pe aceeași temă

Președintele PNL Klaus Iohannis a afirmat miercuri, la Pitești, că recentele comentarii făcute de Crin Antonescu la adresa sa arată faptul că fostul lider liberal este încă marcat de schimbările produse în ultimele luni în partid, el afirmând și că este "o glumă" ipoteza vehiculată în ultimele zile privind o candidatură independentă a lui Antonescu la Președinție, informeaza Agerpres.

"După declarațiile domniei sale, nu am mai vorbit. (...) Consider că mai are nevoie de un pic de timp ca să digere schimbările care s-au produs și care pentru domnia sa, cu siguranță, au fost drastice (...) Sunt convins că știe să accepte, dar eu cred că încă este trist", a spus președintele PNL în cadrul unei conferințe de presă.

Întrebat dacă a simțit vreodată că l-a trădat pe Crin Antonescu, cel care l-a adus în PNL, Iohannis a negat categoric. "Nici nu am avut cum să simt așa din moment ce nu am făcut așa", a replicat liderul liberal.

Despre ipoteza vehiculată în ultimele zile cu privire la posibilitatea unei candidaturi independente a lui Crin Antonescu la Președinție, Iohannis a spus că, în opinia sa, este "o glumă".

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22