Klaus Iohannis: Corlatean era un pion. Victor Ponta trebuia SA DEMISIONEZE. Avem un Guvern care SUPRIMA intentionat votul in diaspora

T.d. | 11.11.2014

Pe aceeași temă

Klaus Iohannis (ACL) cere demisia premierului Victor Ponta, seful unui “Guvern care suprima intentionat votul in diaspora”. Iohannis mai arata ca, daca ar demisiona, Ponta ar avea “toata libertatea sa accepte o dezbatere pe o platform publica, neutra”, potrivit Mediafax.

"Am urmărit ieri şi astăzi o dramoletă legată de Ministerul de Externe. Ministrul Corlăţean a fost demisionat, iar domnul Meleşcanu a fost nominalizat şi introdus în schemă. Am aflat în această dimineaţă chiar de la noul ministru de Externe că din păcate nu se poate face nimic, lucru care confirmă că este o intenţie a Guvernului de a nu face nimic pentru diasporă”, spune Iohannis.

Candidatul ACL la Palatul Cotroceni mai arata ca: ”Este un mare scandal şi după părerea mea am avut de a face cu sacrificarea unui pion. Elementul principal din acest scandal este primul ministru Victor Ponta. Domnul Ponta trebuia să demisioneze. Este regretabil că avem un Guvern care suprimă intenţionat votul în diasporă. Îi cer domnului Ponta să demisioneze acum, în ceasul al doisprezecelea, fiindcă nu este capabil să facă faţă acestui post".

CITESTE SI: Klaus IOHANNIS: GARANTEZ ca va exista o DEZBATERE cu Victor PONTA inaintea celui de-al doilea tur de scrutin

Iohannis a mai susţinut că, dacă premierul Victor Ponta ar demisiona din funcţie, va avea "toată libertatea" să participe la o dezbatere pentru prezidenţiale.

"Pe de altă parte, ar avea, dacă ar demisiona, toată libertatea să accepte o dezbatere pe o platformă publică, neutră. Bănuiesc că multele sarcini de prim-ministru nu i-au permis până acum să vină să organizăm împreună o dezbatere. Îi solicit şi astăzi, de la acest pupitru, să vină să negociem o apariţie publică comună, pe o platformă neutră, o dezbatere aşteptată de toţi românii", a declarat Iohannis.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22