Klaus Iohannis (ACL) isi incheie campania pentru prezidentiale la Sibiu: In aceasta piata AU MURIT OAMENI pentru ca noi sa putem VOTA. NU IROSITI ACEST DREPT

T.d. | 31.10.2014

Pe aceeași temă

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale (ACL) la prezidentiale, si-a incheiat campania electorala in orasul al carui primar este, Sibiul. Iohannis a lansat un indemn catre alegatori sa mearga la vot, duminica, pentru a scapa de “Romania lui Victor Ponta”, cu baroni care se imbogatesc  fara masura si politicieni corupti care fac legi pentru a scapa de Justitie, potrivit Hotnews.

"Cand ne uitam in jur si mai cu seama la televizor vedem fata cea mai urata a politicii romanesti din ultimii 25 de ani, vedem ceea ce am numit Romania lui Victor Ponta. Vedem o Romanie unde politicienii merg in Parlament si in loc sa faca legi pentru oameni fac legi pentru ei, ca sa se apere de justitie. Vedem baroni locali care se imbogatesc fara masura de la o zi la alta, in loc sa munceasca pentru oamenii care muncesc de dimineata pana seara si abia le ajung banii sa-si plateasca impozitele si taxele”, a afirmat Iohannis, in Piata Mare din Sibiu.

Candidatul ACL a mai aratat ca: “Vedem politicieni corupti, care s-au ocupat de retrocedari ilegale de paduri, vedem baroni locali dusi la parchete, vedem cea mai urata fata a politicii romanesti".

CITESTE SI: Klaus Iohannis (ACL): Ponta face o campanie MIZERABILA. Imi ataca familia. Ne pregatim pentru o Romanie in care coruptii vor fi GRATIATI si jurnalistii INCARCERATI?

Acesta le-a reamintit sustinatorilor sai ca in aceasta piata s-a murit la Revolutie "pentru ca noi sa avem dreptul sa votam".

"Nu irositi  acest vot
", a spus el.

"Impreuna sa dam semnalul schimbarii, de aici din Sibiu, si sa recastigam Romania noastra, Romania lucrului bine facut (...) Am reusit impreuna sa schimbam fata Sibiului. Haideti impreuna sa schimbam fata Romaniei", a afirmat Iohannis.

El a afirmat insa ca, atunci cand va ajunge la Cotroceni, nu va uita niciodata Sibiul si sibienii.

"Voi fi presedintele ardelenilor, si presedintele oltenilor, si presedintele moldovenilor, si presedintele muntenilor, si presedintele banatenilor, si presedintele dobrogenilor, si presedintele romanilor din diaspora. Dar atunci cand voi spune acasa voi spune Sibiu", a masi spus Klaus Iohannis.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22