Kelemen Hunor: UDMR va analiza, joi, daca ramane la guvernare

T.d. | 25.11.2014

Pe aceeași temă

UDMR va analiza, joi, daca ramane la guvernare, a anuntat presedintele formatiunii, Kelemen Hunor, potrivit Romania Libera.

Joi vom avea o şedinţă a Consiliului permanent, unde vom analiza rezultatul alegerilor şi, bineînţeles, acolo vom analiza şi ceea ce trebuie să facem în perioada imediat următoare. Guvernarea pentru noi şi pentru mine niciodată nu a fost un scop în sine, este o posibilitate, este un instrument pentru a pune în aplicare un proiect politic, un program politic sau parte dintr-un proiect politic”, a spus Hunor.

Liderul UDMR a mai arata ca: “Într-un an electoral, nici guvernarea nu e foarte strălucită nici pentru noi, nici pentru alţii. Deci, vom face o analiză şi, dacă guvernarea nu este pentru oameni, nu este pentru comunităţi, atunci nu are rost să stăm la guvernare, dacă nu poţi să aduci beneficii pentru oameni”.

Hunor a spus că UDMR a preferat să amâne discuţia cu privire la alegerile prezidenţiale pentru a evita luarea unei decizii „la cald”.

2015 este un an extrem de important - începe pentru noi absorbţia fondurilor europene pentru perioada 2014 - 2020, e un an preelectoral. Din păcate, România merge din campanie în campanie. Deci, din acest punct de vedere, sigur, şi pentru noi, şi pentru celelalte formaţiuni politice lucrurile sunt extrem de complicate şi extrem de delicate. Dar vom face o analiză la rece. Nu am făcut această analiză în prima săptămână şi imediat după alegeri pentru că mie nu-mi place să luăm o decizie la cald. Trebuie să înţelegem şi noi ceea ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, ce mesaje sunt purtate în aceste voturi pentru noi, cei care nu am participat în turul doi, şi vom lua o decizie sper corectă”, a mai spus Hunor.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22