Joe Biden: Rusia continua sa trimita MERCENARI si TANCURI in Ucraina. Nu trebuie sa i se permita sa REDESENEZE harta Europei

P.c. | 06.02.2015

Pe aceeași temă

Joe Biden, vicepresedintele SUA, a declarat, inaintea unei intalniri cu  Donald Tusk, presedintele Consiliului European ca, desi face mereu apel la pace, Rusia continua sa trimita omuleti verzi si tancuri in estul Ucrainei, incalcand toate acordurile semnate intre cele doua parti, relateaza Hotnews.

 

"Ucraina se lupta in prezent pentru supravietuirea sa", a afirmat Biden, acuzandu-l pe Putin ca are o contributie esentiala la "escaladarea" conflictului, prin ignorarea tuturor acordurile semnate, scrie AFP.


"Rusia continua sa escaladeze conflictul trimitand mercenari si tancuri", a afirmat Biden. El a evocat "omuleti verzi, fara insigne, soldati ai operatiunilor speciale foarte sofisticate".
 

CITITI SI: Secretarul General al NATO anunta sporirea importantei Romaniei in angrenajul Aliantei. Cum a fost primita informatia la Bucuresti. Reactiile Palatului Cotroceni, MAE si MApN

 

"Presedintele Putin continua sa faca apel la noi planuri de pace in conditiile in care trupele sale abunda in Ucraina si ignora total fiecare dintre acordurile semnate de tara sa, inclusiv acordurile" de pace de la Minsk, a acuzat el.
 

Denuntand acest "asalt", Biden a subliniat ca nu trebuie sa i se "permita Rusiei sa redeseneze harta Europei".
 

Vicepresedintele american a facut aceste declaratii in ziua in care presedintele francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel sunt asteptati la Moscova pentru a incerca sa-l convinga pe Vladimir Putin sa accepte un nou plan de pace in fata intensificarii ofensivei separatistilor pro-rusi in estul Ucrainei.

 

CITITI SI: Moscova reactioneaza la amplasarea a sase centre NATO in Estul Europei: Vom raspunde adecvat. Alianta creeaza un mare risc pentru Rusia

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22