Ion Iliescu: Victor Ponta isi va asuma esecul de la prezidentiale

T.d. | 20.11.2014

Pe aceeași temă

Victor Ponta este primul responsabil de esecul in alegerile prezidentiale, considera Ion Iliescu. Presedintele de onoare al PSD arata ca Ponta va trebui sa isi asume aceasta infrangere, ca sef de partid si premier, iar PSD este obligat la analize serioase, potrivit Romania Libera.

Întrebat dacă principalul vinovat de eşec este Ponta, Iliescu a răspuns: "Nu numai".

"Şi el, dar nu numai, că el îşi asumă vrând-nevârnd şi ca şef de partid, şi ca şef de Guvern. E fără îndoială primul responsabil de treaba aceasta", a adăugat Iliescu. 

Întrebat unde a greşit Ponta, Iliescu a răspuns: "Asta e viaţa, dragă". El a arătat că pierderea consecutivă a alegerilor prezidenţiale va trebui să facă obiectul unei analize serioase în PSD.

"Asta e altă treabă, pierderea consecutivă a alegerilor prezidenţiale. Partidul va trebui să tragă concluzii. Asta am şi propus - nişte analize foarte serioase ca să se tragă învăţăminte, ce-i de făcut pe mai departe", a spus Iliescu. El a arătat că nu este prima dată când PSD a pierdut alegerile prezidenţiale şi a arătat că partidul trebuie să înveţe din esecuri, ca şi din victorii.

"Deci s-a pierdut. Nu-i prima dată. Am mai pierdut şi în '96, şi cu Năstase, Geoană. Deci trebuie să învăţăm şi din victorii şi din înfrângeri. Asta e regula politică", a mai spus Iliescu.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22