Ion CALINOIU (PSD), presedintele CJ GORJ, acuzat de patru parlamentari PSD ca imparte PREFERENTIAL banii publici si conduce in mod DESPOTIC judetul si partidul

P.c. | 11.12.2014

Pe aceeași temă

Parlamentarii PSD Camelia Kraibani, Scarlat Iriza, Vasile Popeanga si Mihai Weber il acuza pe seful Consiliului Județean Gorj, Ion Calinoiu de folosirea preferentiala a banilor publici si de faptul ca acesta conduce in mod despotic partidul si judetul, potrivit tele3.ro, citat de Hotnews.


"Modul defectuos si discretionar in care Ion Calinoiu se implica in viata structurilor subordonate Consiliului Judetean, a generat un masiv vot anti-Calinoiu si, deci, anti-Ponta, la alegerile din noiembrie. Ne referim in special la salariatii Consiliului Judetean, ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, ai Spitalului Judetean. Aceeasi stare de spirit s-a generalizat si in randurile cadrelor didactice", se arata intr-un comunicat de presa trimis miercuri de cei patru deputati PSD.

 

Cei patru deputati l-au acuzat pe seful Consiliului Judetean si ca imparte preferential banii publici si ca ia decizii singur.
 

"Desi echipa de parlamentari gorjeni a contribuit la alocarea de fonduri importante pentru Gorj, Ion Calinoiu le imparte dupa bunul sau plac, fara a ne intreba despre necesitatile urgente din colegiile pe care le reprezentam. Concomitent cu ignorarea parlamentarilor, Ion Calinoiu a incercat sa-si faureasca imaginea de lider absolut al acestui judet, prevalandu-se de pozitia de vicepresedinte PSD, la nivel national", se arata in comunicatul comun de presa.
 

Parlamentarii PSD spun ca s-au saturat sa taca, iar Ion Calinoiu este acuzat ca evita intalnirile cu reprezentantii structurii judetene a PSD, dupa alegerile prezidentiale, temandu-se sa nu-si piarda pozitia.
 

CITITI SI: Senatorul PNL Dian Popescu ataca dur liderii PSD din Gorj: Nu mai au limite! Se platesc sume imense, din salariile oamenilor, unor televiziuni vasale, care ii fac Fat Frumos la televizor!

 

In replica, Calinoiu le-a transmis contestatarilor ca nu-l pot schimba din functii si i-a atacat, la randul lui, pe deputatii care au indraznit sa-l critice. "Nu ma pot da afara chiar daca vor sa faca asta. De la partid nu te inlatura decat votul. Faptul ca nu au ales momentul care trebuia sa dea un comunicat de presa dupa o analiza pertinenta care a fost si este initiata sa ai ba loc la partid, inseamna ca nu au nimic de spus", a spus Calinoiu citat de tele3.ro.

 

Seful CJ Gorj si-a angajat ambii copii in structuri guvernamentale


Fiul presedintelui Consiliului Judetean Gorj a ajuns recent consilier al unui secretar de stat din Ministerul Sanatatii, dupa ce in urma cu doi ani celalalt fiu al lui Ion Calinoiu fusese promovat la ANAF, la Directia de control a marilor averi, scrie Pandurul. Publicatia relateaza ca Madalin Calinoiu, cel care a ajuns acum consilier al secretarului de stat Alin Tucmeanu din Ministerul Sanatatii, are ca experienta in domeniul medical o farmacie care se afla in procedura de insolventa, relateaza Hotnews.
 

Ion Calinoiu, seful CJ Gorj, a declarat ca "fiecare isi rezolva probleme personale, dar eu nu ma gandesc la probleme personale", dupa ce patru parlamentari PSD l-au acuzat ca isi vede doar de interesele si se opune modernizarii partidului, noteaza Pandurul.
 

Publicatia relateaza ca Robert Calinoiu, celalalt fiu al presedintelui Consiliului Judetean Gorj, a fost promovat in 2012 la Directia de control a marilor averi din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF). 

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22