Iohannis, dupa alegerea Alinei Gorghiu in functia de presedinte al PNL: Felul in care biroul politic a votat imi confirma dorinta PNL de a se reforma, de a arata cum trebuie sa se faca politica in Romania

P.c. | 18.12.2014

Pe aceeași temă

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a felicitat-o pe Alina Gorghiu pentru alegerea sa in functia de presedinte al PNL si a afirmat ca votul dat de partid in acest caz este o dovada a faptului ca e nevoie de o schimbare clara, care sa tina cont de votul din 16 noiembrie. Iohannis a demisionat astazi din functia de presedinte al PNL, relateaza Hotnews.

 

Alina Gorghiu a fost votata presedintele PNL cu 48 de voturi, fata de 27 de voturi cat a primit Ludovic Orban. Sedinta Biroul Politic National al vechiului Partid National Liberal, in cadrul careia urma sa fie ales presedintele formatiunii, care va fi copresedintele noului PNL, s-a desfasurat joi la Palatul Parlamentului. La aceasta sedinta au participat presedintele PNL, Klaus Iohannis, fostul presedinte al formatiunii Crin Antonescu, cat si cei doi candidati la sefia partidului, Alina Gorghiu si Ludovic Orban.

 

Alina Gorghiu va fi co-presedinte al PNL alaturi de Vasile Blaga, pana la Congresul partidului din 2017.

 

CITITI declaratiile facute de Klaus Iohannis, dupa finalul sedintei:

 

"Astazi in fata colegelor si colegilor mi-am anuntat demisia din PNL pentru a fi in situatia potrivita pentru preluarea mandatului de presedinte al Romaniei, lucru care se va intampla duminica.

 

In cadrul acestui birou politic a fost ales noul presedinte al vechiului PNL, copresedinte al noului PNL in persoana Alinei Gorghiu si tin sa o felicit public.

 

CITITI SI: Alina GORGHIU, aleasa PRESEDINTE al PNL cu 48 de voturi. Ludovic ORBAN a primit 27 de voturi

 

Felul in care biroul politic a actionat, a votat imi confirma dorinta PNL de a se reforma, de a se moderniza, de a fi partidul care arata cum trebuie sa se faca politica in Romania pentru a fi mai aproape de oamenii care ne voteaza si ne pun in aceste pozitii publice.

 

Cu aceasta ocazie vreau sa multumesc public partidului meu de care m-am despartit astazi."

 

Klaus Iohannis sosise la sedinta in timp ce Ludovic Orban dadea declaratii, el afirmand: "Sa-l lasam pe Ludovic sa-si faca numarul", transmite Agerpres. 

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22