Iohannis, despre atacul din Franta: Un act terorist crud si las

T.d. | 07.01.2015

Pe aceeași temă

Atacul asupra sediului saptamanalului de satira francez “Charlie Hebdo” este “un act terorist crud si las”, a transmit presedintele Klaus Iohannis. Seful statului roman isi exprima “compasiunea pentru familiile victimelor”, potrivit Hotnews.

Mesajul lui Iohannis:

"Atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo reprezinta un act terorist crud si las. Imi exprim compasiunea pentru familiile victimelor precum si solidaritatea fata de natiunea franceza atat de lovita astazi. Ii asigur pe toti partenerii Romaniei de intregul sprijin in lupta impotriva terorismului si a extremismului de orice fel. Comunitatea internationala trebuie sa aiba o atitudine ferma in fata incercarilor teroriste de distrugere a statului de drept, de incalcare a drepturilor si libertatilor cetatenesti.

Libertatea de informare este un drept fundamental al omului. Atat toleranta religioasa si etnica, cat si dreptul la libera expresie sunt fundamentele civilizatiei moderne, construita pe principiile democratiei."

Un atentat terorist a avut loc miercuri la sediul saptamanalului francez de satira “Charlie Hebdo”, cunoscut pentru publicarea unor caricaturi ale profetului Mahomed. Conform ultimului bilant oficial 12 persoane au fost ucise, in timp ce alte 5 persoane sunt in stare critica, iar 20 sunt ranite.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22