Iohannis: Astept ca Parchetul Curtii Supreme sa prezinte rezultatul investigatiei privind impiedicarea romanilor din diaspora sa voteze

P.c. | 29.11.2014

Pe aceeași temă

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a postat pe pagina sa de Facebook un material video cu romanii care incercau sa voteze in 16 noiembrie, in Londra. Iohannis si-a exprimat speranta ca Parchetul Curții Supreme isi va respecta obligatiile constitutionale de a apăra drepturile și libertățile cetățenilor si va prezenta cat mai curand rezultatul investigației privind împiedicarea românilor din diaspora sa-si exercite drepturile electorale.

 

CITITI mesajul lui Klaus Iohannis:

 

"După aproape două săptămâni de la votul istoric din 16 noiembrie, astfel de imagini îmi trezesc sentimente contradictorii. Pe de o parte, sunt și astăzi mișcat de uimitorul val al schimbării la care românii din Diaspora au contribuit din plin. Pe de altă parte, sunt revoltat că cei care i-au împiedicat pe români să-și exercite un drept fundamental sunt încă în funcții. 

 

De asemenea, aștept cu maxim interes ca Parchetul Curții Supreme să-și respecte obligațiile constituționale de a apăra drepturile și libertățile cetățenilor și, în consecință, aștept cât mai curând rezultatul investigației privind împiedicarea exercitării drepturilor electorale de către românii din Diaspora.

 

CITITI SI: Mircea GEOANA: Ponta e principalul RESPONSABIL pentru votul din DIASPORA, iar CORLATEAN e COMPLICELE sau

 

România normală nu este doar despre viitor, ci și despre trecut, despre cum cei care au încercat să abată societatea noastră pe drumuri atât de greșite sunt trași la răspundere!"

 

Urmariti aici materialul video postat de Iohannis.

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22