Ioan Rus respinge orice implicare in afacerea EADS

T.d. | 31.10.2014

Pe aceeași temă

Ioan Rus, ministrul Transporturilor, sustine ca nu are nicio legatura sau implicare in afacerea EADS. Rus afirma ca justitia trebuie “sa isi faca treaba cat mai rapid”, daca au fost semnalate ilegalitati, potrivit Ziare.com.

Fostul ministru de Interne a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca despre un management integrat al securizarii frontierelor Romaniei s-a discutat in ultima perioada a mandatului sau, negocierile fiind desfasurate dupa plecarea sa de la Ministerul de Interne.

"Ioan Rus, persoana fizica sau ministru de Interne, nu a avut niciodata nicio intalnire, nicio discutie, directa sau prin interpusi, cu EADS. Sigur, e onorant sa te puna cineva langa cancelarul Germaniei, langa Klaus Mangold, langa Bodo Hombach, dar, repet, nu am avut niciodata nicio discutie, nicio intalnire, de niciun fel, cu EADS, nici ca ministru, nici ca persoana particulara”, a declarat Rus.

Ministrul a mai aratat ca: “Nevoia unui management integrat al securizarii frontierilor Romaniei s-a discutat in ultima perioada a mandatului meu, dar negocierile s-au desfasurat dupa ce am plecat de la minister".

El a spus ca nu mai are ce comenta legat de acest subiect si ca justitia trebuie sa isi faca treaba cat mai rapid.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22