ICCJ: Radu Mazare, in arest la domiciliu. Decizia nu e definitiva

T.d. | 26.05.2015

Pe aceeași temă

Inalta Curte a respins, marti, propunerea procurorilor anticoruptie privind prelungirea arestului preventiv pentru Radu Mazare si a dispus ca fostul primar al Constantei sa fie arestat la domiciliu.

In acelasi caz, judecatorii au decis ca si Sorin Strutinsky sa fie arestat la domiciliu. Decizia de marti a instantei nu este definitiva, astfel incat Mazare si Strutinsky vor ramane in arest preventiv, potrivit HotNews.

Decizia a fost luata in dosarul in care fostul primar al municipiului Constanta este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii.

Tot ICCJ a decis, in 22 mai, sa admita cererea fostului primar al municipiului Constanta de inlocuire a arestului preventiv cu cel la domiciliu. Nici aceasta sentinta nu a fost definitiva, contestatia procurorilor urmand sa se judece miercuri.

Radu Mazare a fost arestat in 2 aprilie, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii. Tot atunci a fost emis un mandat de arestare si pentru Strutinsky, insa acesta era deja arestat preventiv intr-un alt dosar.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22