ICCJ a clasat dosarul in care Bercea Mondial il acuza pe Mircea Basescu ca a fabricat probe

P.c. | 29.01.2015

Pe aceeași temă

Parchetul General de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a clasat dosarul in care Bercea Mondial acuza mai multi procurori din Constanta ca ar fi fabricat probe pentru a-l ajuta pe Mircea Basescu. Familia lui Bercea Mondial l-a acuzat pe fratele fostului presedinte ca a complotat cu anchetatorii si ca ar fi facut denuntul pentru santaj, astfel incat sa nu fie nevoit sa restituie banii pe care i-ar fi primit pentru a-l scapa pe Sandu Anghel de puscarierelateaza ziare.com

 

Procurorii au decis ca denuntul facut de Sandu Anghel, zis si Bercea Mondial, este nefondat, se arata intr-un raspuns al Parchetului, la solicitarea Romania TV.
 

CITITI SI: Mircea Basescu cere daune morale de un milion de euro de la familia lui Bercea Mondial

 

In raspunsul Parchetului, se arata ca "dosarul a fost solutionat prin ordonanta de clasare", astfel ca procesul in care Florin Anghel, Izaura Anghel si sotul acesteia sunt judecati pentru santaj ramane pe rol.


Mircea Basescu este judecat, alaturi de Marian Capatana, in dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Cei doi au fost arestati preventiv dupa ce familia lui Bercea Mondial a facut publice inregistrari facute pe ascuns de fiul acestuia, ce ar proba traficul de influenta de care este acuzat fratele presedintelui.

 

CITITI SI: Curtea de Apel CONSTANTA: Mircea BASESCU va fi ELIBERAT din INCHISOARE si cercetat in stare de AREST LA DOMICILIU


Mircea Basescu este cercetat acum in stare de arest la domiciliu.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22