Gruparea STAT ISLAMIC raspunde amenintarilor SUA: Lupta abia a inceput. VA URMA

P.c. | 17.09.2014

Pe aceeași temă

Statul Islamic a publicat marti o noua inregistrare, lansata de centrul media Al Hayat, acelasi care a difuzat si inregistrarile cu decapitarile. Noul videoclip, ce are o durata de 52 de secunde, cuprinde secvente cu explozii in slow-motion, luptatori care trag cu mitraliere, flacari si masini aruncate in aer de bombe, iar pe fundal se aude o muzica apocaliptica. Prin aceasta inregistrare gruparea incearca sa ii raspunda presedintelui Obama, care a promis ca va distruge gruparea extremista, relateaza ziare.com


In plus, in filmulet apare si Barack Obama care declara ca trupele americane nu se vor intoarce in Irak. Exista si un cadru cu fostul presedinte George W. Bush dupa invazia din Irak, dar si faimosul banner "Misiune Indeplinita".
 

In aceasta inregistrare nu vorbeste nimeni, iar la final pe ecran apar cuvintele "Flacarile Razboiului: Lupta abia a inceput", urmate de mesajul "va urma".

 

CITITI SI: Victor Ponta: România va fi parte a coaliţiei împotriva grupării Stat Islamic


Nu este cunoscut motivul pentru care aceasta inregistrare a fost lansata marti. Potrivit The Times, concicide cu declaratie facuta in ziua precedenta de generalul Martin Dempsey, potrivit careia, trupele americane s-ar putea confrunta terestru cu Statul Islamic.
 

In cadrul unui discurs de politica externa, Barack Obama a vorbit despre o campanie impotriva Statul Islamic, promitand ca ii va urmari pe militantii ISIL oriunde acestia s-ar afla, pentru a degrada si, in final, distruge gruparea terorista din Siria si Irak.

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22