Gorghiu recunoaste si regreta: Unii dintre noi sunt vinovati de aducerea lui Ponta la guvernare

M. B. | 28.05.2015

Pe aceeași temă

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi, la Timișoara, că unii dintre liberali sunt vinovați de aducerea la guvernare a celei mai toxice rețete de guvernare care a existate în România după revoluie, Cabinetul Victor Ponta.

 

„Trebuie să eliminăm de la guvernare cea mai toxică reţetă pentru România de după Revoluţie. Da, unii dintre noi poartă vina pentru aducerea lui Ponta la guvernare. Vă spun azi, aici, la Timişoara, că regret profund. Înţeleptul nostru ministru a anunţat că nu ştie ce să facă cu alocaţiile pentru copii. Că poate nu a fost aşa o idee extraordinară”, a spus Alina Gorghiu la Timişoara, în faţa membrilor PNL.

 

Copreședinta PNL a anunțat că legea a plecat spre Palatul Cotroceni, pentru promulgare:

„Am anticipat că premierul Victor Ponta una va spune public şi alta va face în practică. Astăzi am văzut primul semn de codeală al premierului, că nu va şti pe unde să scoată cămaşa, în momentul în care premierul va face tot posibilul pentru ca această lege să nu se aplice. Fac apel la un guvern responsabil, care are obligaţia să respecte legea ieşită din Parlamentul României şi să o pună în aplicare. Legea astăzi a pornit, din câte ştiu, spre Cotroceni. Am convingerea că data de 1 iunie va însemna o mică bucurie, dublarea alocaţiilor. Am convingerea că preşedintele Klaus Iohannis va promulga legea”, a declarat Alina Gorghiu, după încheierea comitetului judeţean Timiș, citată de Tion Online.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22