Gabriel Oprea: UNPR negociaza cu premierul preluarea portofoliului de la Justitie. Cazanciuc va fi schimbat

M. B. | 11.06.2015

Pe aceeași temă

Oprea a confirmat joi seara, la Antena 3, ca UNPR doreste portofoliul de la Justitie si a spus ca negociaza cu premierul acest lucru. In aceasta varianta, Cazanciuc va fi schimbat.

 

El a respins insa informatia potrivit careia Robert Cazanciuc va ramane la conducerea ministerului: ”În negocierile cu PSD, ne-am arătat dorința de a avea Ministerul Justiției. Avem negocieri, dar nu am stabilit nimic. Când îl vom primi, vom schimba ministrul”, a anunțat Gabriel Oprea,  la Antena 3.

 

Vicepremierul Gabriel Oprea a mai declarat ca il sustine total pe premierul Victor Ponta si ca motiunea de cenzura a PNL nu va avea nicio sansa.

 

"Asta e rolul opozitiei, sa critice puterea”, a spus presedintele UNPR, precizand imediat ca aceasta nu va avea insa nicio sansa.

 

“N-am dărâmat niciun Guvern din care am făcut parte. Inclusiv guvernul Ungureanu. Îl susţin total pe Victor Ponta, uman şi politic. Uman, pentru că suntem prieteni. Este un băiat deştept, un bun prim-ministru. Pe de altă parte îl susţin politic. Este un guvern bun, poate deveni foarte bun. Nu o spun numai eu, o spun FMI, Banca Mondială" a spus Gabriel Oprea.

 

Întrebat de Mihai Gâdea ce părere are despre modul în care s-au desfăşurat evenimentele de săptămâna trecută, depunerea moţiunii în Parlament, urmată de anunţul făcut de DNA în legătură cu Victor Ponta, Gabriel Oprea a spus că nu crede că a fost ceva orchestrat.

 

"A fost o coincidenţă nefericită. Aşa cred. I-a creat lui Victor Ponta o platformă mare de credibilitate. Asta cred eu. Cred în statul român. Ar fi anormal dacă ar fi fost altfel. Cred că procurorul respectiv nu are legătură cu depunerea moţiunii", a explicat liderul UNPR.

 

Se actualizeaza

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22