FOTO UPDATE Europarlamentarii PSD strang semnaturi pentru inlocuirea Realitatea TV cu Antena 3 in grila TV din Parlamentul European, sustine Cristian Preda

T.d. | 16.04.2015

Pe aceeași temă

Europarlamentarii social-democrati strang semnaturi pentru inlocuirea postului Realitatea TV cu Antena 3 in grila programelor tv receptionate in Parlamentul European, sustine europarlamentarul Cristian Preda.

UPDATE: Eurodeputatii Marian Jean Marinescu si Theodor Stolojan confirma informatia prezentata public de colegul lor, Cristian Preda, potrivit careia euroalesii social-democrati romani, alaturi de Mircea Diaconu si Norica Nicolai, incearca inlocuirea postului Realitatea TV cu Antena 3 in grila tv din Parlamentul European.

Potrivit unui comunicat de presa, cei doi sustin ca europarlamentarii PNL nu au fost consultati, fiind instiintati de acest demes de biroul chestorului.

---

Intr-o postare pe Facebook, Preda sustine ca euroalesii PSD urmaresc sa inlocuiasca Realitatea TV cu Antena 3 in grila posturilor tv romanesti receptionate in Legislativul european.
 



(Foto: Cristian Preda/Facebook)

Pesedistii lucreaza din greu la Bruxelles: ultima lor initiativa este introducerea Antenei 3 in grila de programe tv receptionate in birourile de la PE”, scrie Cristian Preda pe reteaua de socializare.

“Pana acum se prindeau Realitatea TV si TVR International”, mai arata europarlamentarul, “iar numarul canalelor e limitat pentru Romania la 2”.

Pesedistii nu mai suporta probabil sa fie departe de Antena 3, cand vin la Parlament, asa ca au semnat o petitie prin care cer sa-i vada zilnic pe Mircea Badea & co. E neindoielnic ca nu doar romanii, ci toti cetatenii europeni vor fi mult mai bine reprezentati daca Daciana aude permanent glasciorul Danei Grecu, iar Grapini – soapta lui Gadea!”, conchide Preda.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22