Dosarul SPAGARELE. Alte doua judecatoare de la Tribunalul Bucuresti implicate: Otilia Bombos si Geanina Teodorovici

Fara Autor | 16.03.2013

Pe aceeași temă

Între numele de judecători de la Tribunalul Bucureşti ce par a fi partenerii celor trei judecatoare acuzate de procurori ca au luat mita pentru a da sentinte favorabile in anumite dosare, mai apar numele a inca doi judecatori de la Sectia penala: Ana Otilia Bomboş si Geanina Terceanu-Teodorovici, scrie Romania libera. Acestea au admis eliberarea din arest a lui Dinel Nuţu Staicu în dosarul TRANSGAZ, în februarie anul acesta, pe motiv că expertiza nu a a constat prejudiciul de 11 milioane de euro. Pina acum, judecatoarele Viorica Dinu si Antonela Coastache au fost arestate preventiv,  Ioana Sipoteanu este invinuita, iar din retea par a face parte si Otilia Bombos si Geanina Teodorovici.

 

CITESTE SI A treia învinuită în dosarul şpăgarelor: judecătoarea Ioana Cleopatra Şipoteanu. Geanta cu bani o astepta pe strada laturalnica

Interceptări in dosarul judecătoarelor şpăgare. Avem 15 şi 15, a fost 16-16,. Sunt 30, i-am numărat! Mie mi-a adus 35. Noi cât să ne oprim?

Judecătoarele spagare, arestate pentru 29 de zile. Mita mergea si pina la 150.000 euro. Vezi in ce dosare au fost implicate cele doua

 

Numele lor apar in referatul procurorilor, unde se precizeaza imprejurarile în care a fost eliberat Dinel Nuţu Staicu.

”Sorin Vasilescu ( grefierul-arhivar, membru al reţelei -nn) a motivat că a urmat indicaţiile primite de la Antonela Costache şi, astfel, a venit la Viorica Dinu, pentru a-i solicita sprijinul în vederea înmânării unei sume de bani către judecătorul Bomboş Ana Otilia, cu ajutorul judecătoarei Geanina Terceanu, fostă Teodorovici: „Şi mi-a zis ca să vorbim pe scurt cu dumneavoastră, să-i spuneţi lu’ doamna Teodorovici, ca să-i dau eu banu’ …[neinteligibil]… Bomboş şi ăsta... doamna Bomboş”.

Numai pentru eliberarea lui Dinel Nuţu Staicu s-au primit 150.000 de euro, or în referat sunt enumerate şi alte dosare în care judecătoarele arestate ar fi făcut trafic de influenţă şi ar fi primit bani.

Potrivit Romania libera, spaga primita in dosarele oamenilor de afaceri Nelu Iordache şi Ştefan Rădulescu, Stroe şi Gusti ( dosarul ”Zahărul”) precum şi de la inculpaţii din dosarele lumii interlope din clanurile Duduianu, Cămătaru şi alţii, se ridica undeva la 500.000 de euro.
 

De remarcat faptul că judecătoarea Otilia Bomboş ( care l-a eliberat pe Dinel Staicu Nuţu) judecă de patru ani dosarul LOTERIA II, unde fiica lui Dan Voiculescu, Camelia, este acuzată de manipularea pieţei de capital.

Reamintim că judecătoarea Viorica Dinu, arestată, judecă şi ea dosarul ICA- prejudiciu de 60 milioane euro- in care este invinuit Dan Voiculescu. La ultimul termen, cel din 8 martie, judecatoarea a dacis aminarea, pe motiv ca unul dintre inculpati nu avea avocat.

Sursa:Romania libera

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22