Firma de sondare SOCIOPOL, infiintata in 2013 de sociologul Mirel PALADA, acreditata de BEC pentru efectuarea de SONDAJE la iesirea de la urne

P.c. | 20.10.2014

Pe aceeași temă

Societatea Cercetare Consultanta Sociologica "Sociopol" infiintata in 2013 de sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului, a fost acreditata de Biroul Electoral Central pentru realizarea unui sondaj de opinie la iesirea de la urne la alegerile prezidentiale, relateaza Hotnews.


Operatorii de sondaj ai Sociopol vor avea acces, in baza acreditarii, in zona de protectie de 500 de metri a sectiilor de votare, fara a avea acces in interiorul sectiilor de votare, se arata intr-o decizie a BEC publicata pe site-ul institutiei, potrivit Agerpres.

 

CITITI SI: Premierul Victor Ponta il schimba pe Mirel PALADA din funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului


De asemenea, operatorii au obligatia de a nu tulbura linistea si ordinea publica si de a nu interveni in niciun mod in organizarea si desfasurarea alegerilor, mai arata sursa citata.

 

Mirel Palada a fost numit în septembrie 2013 consilier pentru strategii guvernamentale al premierului, iar după o lună, în octombrie 2013, Victor Ponta anunţa că Palada a fost desemnat să îndeplinească "temporar"şi rolul de purtător de cuvânt al Guvernului, după ce fostul deţinător al acestei funcţii, Andrei Zaharescu, a fost numit consul general la Cape Town, Africa de Sud.

 

In luna septembrie  a acestui an, Ppemierul Victor Ponta a decis ca Mirel Palada, consilier pentru strategii guvernamentale, să nu mai îndeplinească şi funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului, locul sau fiind luat de Corneliu Calotă.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22