Emil Boc o sustine pe Elena Udrea in cursa prezidentiala

T.d. | 19.08.2014

Pe aceeași temă

Fostul premier Emil Boc si-a manifestat sustinerea pentru Elena Udrea in cursa pentru Palatul Cotroceni, dupa ce Colegiul National al PMP – intrunit marti – a votat-o pe Udrea drept candidatul partidului la prezidentiale. “Vom vorbi cu președintele și îi voi cere să mă susțină în cea mai grea competiție pe care o poate avea un om politic”, a declarat Udrea, conform EVZ.

"O voi susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale, pentru că este un adversar redutabil, bătăios şi dur la adresa PSD-ului şi a lui Victor Ponta. O susţin, de asemenea, pentru faptul că nu a ezitat niciodată să apere şi să creadă în proiectul de reformă şi modernizare a statului român pe care l-am demarat împreună cu preşedintele României, Traian Băsescu. Nu în ultimul rând, Elena Udrea a fost unul dintre cei mai performanţi miniştri pe care i-am avut în Guvern şi care a demonstrat eficienţă şi pragmatism", a spus Emil Boc.

Elena Udrea a fost desemnată astăzi candidatul PMP la prezidențiale.

"PMP m-a desemnat, prin vot, în Colegiul Naţional, candidatul la alegerile prezidenţiale. E o mare responsabilitate pe care mi-o asum împreună cu întreaga echipă a PMP. Pornesc astăzi la drum, mă opresc în 16 octombrie la Cotroceni. (...) Cred că sunt cel mai potrivit candidat. Avem nevoie de un președinte care să nu fie nici Victor Ponta, nici Klaus Iohannis, adică doi candidați girați de Dan Voiculescu, la Grivco”, a spus liderul PMP.
 

Cristian Preda: Am cerut demiterea Elenei Udrea de la sefia partidului

Vicepresedintele PMP, Cristian Preda, a declarat, marti, ca a cerut demiterea Elenei Udrea din functia de presedinte al partidului, in sedinta Consiliului National. Preda crede ca, prin actiunea Elenei Udrea, candidatul PMP la prezidentiale, Cristian Diaconescu, “a disparut din scena”.

“Am cerut demiterea Elenei Udrea, pentru că am stabilit un candidat, Diaconescu, şi prin acţiunea Elenei Udrea, acest candidat a dispărut din scenă şi am zis că e o problemă. Eu am fost singurul care a considerat că trebuie să fie demisă, ceilalţi au considerat că, dimpotrivă, trebuie să-i pună o coroniţă şi să o pună şi prezidenţiabil, iarăşi am fost împotriva acestei candidaturi", a explicat Cristian Preda.

Cristian Preda a arătat că Mişcarea Populară se află acum în situaţia de a avea doi candidaţi, Cristian Diaconescu şi Elena Udrea, şi "nimeni nu înţelege nimic din această desfăşurare de forţe".

"Mi se pare că e o greşeală gravă ca în termen de o săptămână să distrugi o candidatură care era deja finisată, era aranjată, s-au strâns semnături şi în plus s-a produs şi o nefericită ruptură între PMP şi Fundaţia Mişcarea Populară, astfel încât acum suntem în situaţia în care Mişcarea Populară are doi candidaţi, Diaconescu şi Udrea", a adăugat Preda.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22