Elena UDREA vrea sa schimbe Guvernul Ponta daca castiga alegerile prezidentiale. Ea se bazeaza atat pe voturile TRASEISTILOR cat si pe cele ale parlamentarilor cu probleme PENALE

P.c. | 18.09.2014

Pe aceeași temă

Elena Udrea a declarat ca va schimba guvernul Ponta, daca va castiga alegerile prezidentiale. Ea va incerca sa creeze o alta majoritate parlamentara, in care nu o deranjeaza sa ii includa pe traseisti si pe parlamentarii care au probleme penale, relateaza Hotnews.

 

"In Parlament sunt oameni de buna credinta care cu siguranta, ar veni alaturi de presedinte daca proiectul de tara al acestuia este unul credibil si unul care face bine Romaniei, parlamentarii nu si-ar permite, ca vor fi alegeri in 2016, sa nu sustina un astfel de proiect. Doi, in Parlament, sunt destui oportunisti care vor vrea sa fie alaturi de putere, ori presedintele care vine va fi unul extrem de puternic. Macar in primele sase luni", a spus ea.

 

Intrebata de reporterul Europa FM daca se va baza pe acesti oportunisti, Elena Udrea a raspuns: "Sigur, daca tot exista in Parlament, au fost trimisi acolo de electorat, n-au ajuns altfel, din pacate au fost votati si oportunisti, au fost votati si parlamentari care au probleme cu legea, asta este, asta a fost votul..."
 

CITITI SI: PSD si-o doreste pe Elena Udrea in turul doi al alegerilor prezidentiale

 

Reporterul Europa FM a insistat si a intrebat-o daca se va baza inclusiv pe cei care au au probleme cu legea. "Daca scopul... in Parlament cred ca sunt foarte multi dintre care au probleme cu legea si care n-au fost in stare partidele sa le ridice prin vot, imunitatea. Spunea doar ce fel de oameni au fost votati in Parlament de catre cetateni, la momentul acela. Eu ma voi baza pe toti parlamentarii care vor dori sa sustina un proiect de tara pe care eu il propun romanilor. Parte din ei o vor face din buna credinta, parte din oportunism", a precizat Elena Udrea.

 

Candidatul PMP nu considera ca in acest fel sprijina traseismul politic: "Traseism inseamna sa pleci dintr-un partid in altul. Eu nu vreau sa plece dintr-un partid in altul, eu vreau doar sa sustina caderea Guvernului Ponta. Deci nu ma intereseaza daca impotriva Guvernului Ponta voteaza de la PSD. Foarte bine! Sa voteze de la PSD, de la PNL, de la PDL", a declarat Udrea, invitata la Europa FM.

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22