Elena Udrea: Toti vor sa fie sustinuti de Traian Basescu

T.d. | 19.08.2014

Pe aceeași temă

“Toata lumea” vrea sa fie sustinuta de Traian Basescu la alegerile prezidentiale, a declarat Elena Udrea, presedintele PMP, cu referire la candidatii dreptei, conform Ziare.com.

De asemenea, candidatul prezidential a mentionat ca si prim-ministrul Victor Ponta si-ar dori "votantii lui Traian Basescu".

"Toata lumea vrea sa fie sustinuta de Traian Basescu, ma refer la cei de pe zona dreapta. Si dl Victor Ponta ar vrea ca votantii lui Traian Basescu sa il sustina pe el, pentru ca altfel nu ar ajunge presedinte doar cu votantii PSD.

(...) Dl Victor Ponta n-are cum sa castige aceste alegeri fara un electorat de dreapta. Doar cu 30 la suta cat ii asigura PSD, nu are cum sa ajunga presedinte.

(...) Victor Ponta este superficial si vrea sa-si puna pe cap o palarie mult prea mare pentru el. A fost colegul meu in Guvern si a avut cel mai mic minister. (...) O prezenta mai mare la vot inseamna infrangerea categorica a lui Victor Ponta
", a spus Elena Udrea, marti seara.

Aceasta a precizat ca electoratul sefului statului este necesar nu doar pentru ea, ci si "pentru fiecare candidat de dreapta din Opozitie": "Fara acest electorat, un candidat nu poate castiga alegerile".

Elena Udrea a vorbit si despre electoratul tanar, afirmand ca acesta "nu vine de obicei la vot", aratand ca mizeaza si pe electoratul de sex feminin: "Sunt convinsa ca foarte multe femei vor gasi in candidatura mea ocazia de a se manifesta".

In ceea ce priveste sexul feminin in fruntea statului, presedintele PMP a dat exemplul femeilor presedinte din lume, evocandu-le in primul rand pe cele din Argentina si Brazilia. De asemenea, a subliniat ca "Statele Unite se pregatesc pentru o femeie presedinte - Hillary Clinton" si a amintit si de cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

Elena Udrea este, oficial, candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale din aceasta toamna. Decizia a fost luata, marti, de conducerea partidului, in sedinta Colegiului National al PMP.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22