Elena Udrea solicita sa fie confruntata cu denuntatorii sai

P.c. | 01.03.2015

Pe aceeași temă

Alexandru Chiciu, avocatul Elenei Udrea, a declarat sambata ca fosta sefa a PMP a facut o cerere catre DNA prin care solicita sa fie confruntata cu denuntatorii sai, in fata procurorilor, relateaza ziare.com


"Doamna Udrea mi-a spus sa fac o singura solicitare: vrea confruntare directa cu denuntatorii. Noi o sa cerem, luni, procurorilor sa purceada la aceasta confruntare. Vrem sa stea fata in fata cu denuntatorii.

O sa cer procurorilor ca pana in contestatie (pe 5 martie - n.red.)
 Elena Udrea sa se intalneasca cu acesti denuntatori in fata procurorilor despre pretinsele lor afirmatii. Doamna Udrea vrea sa-i privesca in ochi pe acesti barbati", a declarat Alxandru Chiciu, citat de Stiri pe Surse.

 

CITITI SI: Referatul DNA la ARESTAREA Elenei Udrea: Sub conducerea sa, Ministerul Turismului percepea o SPAGA de 10% din contracte. O parte din bani a ajuns la PDL si la Udrea


Elena Udrea a fost arestata in dosarul Gala Bute, dupa decizia de miercuri a magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Aceasta a fost ridicata de acasa cu o duba de politie, intrucat se afla in arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Elena Udrea s-a intors in arestul Politiei Capitalei, de unde a fost eliberata in urma cu circa o saptamana, dupa ce instanta a decis inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

In plus, vineri, Elena Udrea a fost adusa la DNA, pentru a i se aduce la cunostinta ca procurorii au pus sechestru asigurator pe o parte din averea sa, in dosarul Gala Bute. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22