Elena Udrea: Nu am niciun fel de implicare in cazul retrocedarilor supraevaluate. Nu am vorbit niciodata cu doamna Bica despre activitatea ei la ANRP

Fara Autor | 22.11.2014

Pe aceeași temă

Elena Udrea sustine intr-o postare pe Facebook, in contextul in care numele fostului ei sot, Dorin Cocos, apare in dosarul sefei DIICOT, ca nu are niciun fel de implicare in cazul retrocedarilor supraevaluate si ca nu a vorbit niciodata cu Alina Bica despre activitatea acesteia la ANRP, potrivit Mediafax.

 "Nu stiu nimic despre cazul retrocedarilor supraevaluate in care ar fi implicati doamna Alina Bica si fostul meu sot, Dorin Cocos. Nu am nicio legatura cu acest subiect si niciun fel de implicare in acest caz. Relatia de prietenie pe care o am cu doamna Alina Bica este de notorietate publica, nu am tinut-o niciodata ascunsa si a inceput ca urmare a colaborarii in Guvernul din care amandoua am facut parte", scrie Udrea.

Presedintele PMP tine sa precizeze, "vazand ca s-a speculat pe ideea nominalizarii" Alinei Bica in comisia de la ANRP, ca acesta "a reprezentat acolo Ministerul Justitiei ca efect al legii".

"Precizez ca nu am discutat niciodata cu doamna Bica despre activitatea ei la ANRP, nici cand era acolo, nici dupa ce a plecat din respectiva Comisie. Mai mult, pana la suspendarea activitatii Agentiei, nu am stiut macar ca ea este cea care reprezinta Ministerul Justitiei (MJ) in restituirea proprietatilor, nefiind un aspect care sa fie de interes pentru activitatea mea in Guvern", adauga Elena Udrea.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22