Elena Udrea: Inalta Curte ma impiedica sa ajung in turul II. Am primit telefoane de AMENINTARE

T.d. | 31.10.2014

Pe aceeași temă

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, vineri, ca Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) are un rol important in a o impiedica sa ajunga in turul II al alegerilor. Udrea a afirmat ca nu s-a asteptat ca aceasta campanie sa fie “atat de mizerabila”, potrivit stiripesurse.

"M-am asteptat ca aceasta campanie sa fie una grea, cu atacuri, am fost intrebata daca ma astept la atacuri murdare - nu m-am asteptat la o campanie atat de mizerabila, la o campanie in care tinta tuturor adversarilor, vazuti si nevazuti, sa fiu eu.

A insemnat acuzatii dintre cele mai halucinante pana la plangeri penale facute de oamenii lui Voiculescu. (...) Mi-a fost legat numele de cazul EADS si am fost vizata de o actiune de filaj in toata regula desfasurata in februarie intr-o vizita la Paris. O actiune de filaj care a fost livrata fix in joia dinainte de alegeri, asa cum scrie la cartea de manipulare". a spus Elena Udrea.

Aceasta acuza ca amanarea deciziei ICCJ in privinta incompatibilitatii lui Klaus Iohannis, decizie care l-ar fi scos din cursa, a fost pentru a o impiedica pe ea sa ajunga in turul II. Ea a precizat ca adversarii sai, tocmai pentru ca s-au temut de intrarea sa in turul II, au pus "toate tunurile" pe ea.

"Miza acestei batalii uriase este sa mearga voturile mele catre ACL, indiferent de optiunea mea", a mai aratat Udrea.
 

“Am primit telefoane de amenintare”

Prezidentiabilul PMP acuza ca, in ultimele zile, a primit mai multe telefoane de amenintare, potrivit sursei citate.

Udrea nu a vrut să spună cine a amenințat-o și cu ce, preferând să dezvăluie totul după primul tur al alegerilor. Mai mult, Udrea anunță un nou set de poze cu ea, insa de data aceasta din locuința închiriată din București.

Mi-am dat seama că sunt fotografiată după blițurile aparatului de filmat. Dacă vor fi date publicității, încă o manipulare nu mă afectează. Acum, sau după 2 ani când voi candida iar... Am primit și telefoane de amenințare. Voi spune mai multe după primul tur”, a declarat Udrea la ultima sa conferință de presă din postura de prezidențiabil.

CITESTE SI:

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22