Elena Udrea, despre retinerea lui Dorin Cocos: Este un moment dificil pentru mine. Justitia sa afle adevarul

P.c. | 29.10.2014

Pe aceeași temă

Elena Udrea a declarat, marti ca justitia trebuie "sa afle adevarul pana la capat" in dosarul Microsoft, in care este implicat si Dorin Cocos, fostul ei sot.  Udrea admite totusi ca retinerea fostului ei sot reprezinta un moment dificil pentru ea, relateaza ziare.com


"In primul rand, ca om politic si candidat la presedintie, am spus dintotdeauna ca justitia sa cerceteze si sa afle adevarul pana la capat. Ca om, evident ca este un moment dificil, pentru ca totusi am fost casatorita zece ani cu Dorin Cocos. Sigur, el are acum o alta familie, dar in plan uman, nu este un moment usor pentru mine", a declarat Elena Udrea, la Digi 24.
 

De asemenea, candidatul Partidului Miscarea Populara (PMP) a mentionat ca, desi multi au gasit acum o oportunitate prin care sa o atace si sa-i afecteze campania electorala, ea nu are nicio legatura cu aceasta afacere.

 

CITITI SI: Dorin Cocos, Nicolae Dumitru si Gheorge Stefan, ARESTATI pentru 29 de zile


"Oamenii, chiar daca sunt casatoriti, cel putin in cazul meu, mai ales cand au cariere separate, ajung sa aiba vieti separate. Acesta este si motivul pentru care am ajuns la un divort. Fostul meu sot a fost de la inceput om de afaceri, nu a devenit om de afaceri cand m-a cunoscut pe mine, a fost in relatii cu oamenii politici dintotdeauna si asa a ramas si dupa ce am divortat", a explicat Elena Udrea.
 

Mai mult decat atat, ea a subliniat ca, din descriera DNA, acest dosar reprezinta "un caz de relationare intre mediul de afaceri si clasa politica care a existat de-a lungul guvernelor, indiferent de unde au venit ele" si ca marcheaza momentul perfect pentru "resetarea jocului politic".
 

In dosarul licentelor Microsoft, numele lui Dorin Cocos a fost mentionat de catre un martor care a spus anchetatorilor ca acesta si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au primit "opt-noua" milioane de euro, respectiv "circa trei milioane de euro".
 

Rolul lor a fost, conform acestui martor, sa asigure sustinerea financiara si relationarea cu persoane care aveau influenta asupra membrilor Guvernului Emil Boc, prin deschiderea unor conturi in strainatate din care sa fie efectuate plati catre ministrii sau functionarii implicati.
 

Omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, a fost retinut luni seara de procurorii DNA

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22