Elena Udrea: Ar fi dezastruos daca in turul doi ar fi Ponta cu Iohannis

P.c. | 01.10.2014

Pe aceeași temă

Udrea a declarat, marti, la Realitatea TV ca se considera "un lider capabil sa genereze acea energie pozitiva" de care Romania are nevoie. De aceea, considera ca ar fi dezastruos ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale sa intre Victor Ponta si Klaus Iohannis, relateaza ziare.com

 

Elena Udrea crede ca daca, prin absurd, in turul doi al alegerilor prezidentiale ar ajunge Victor Ponta si Klaus Iohannis, asta nu inseamna ca automat votul sau si cele ale electoratului sau se vor duce catre Klaus Iohannis. "Ar fi dezastruos daca in turul doi ar fi Ponta cu Iohannis. Astept de la domnul Iohannis sa ne spuna cum vede el tara asta pe mai departe. Dansul cred ca mai bine face cand tace", a spus Elena Udrea, eliminand din start optiunea Victor Ponta: "Pe Victor Ponta categoric nu, ca sa nu avem dubii!".
 

Revenind la Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidentiale, Udrea a continuat: "Nu este un om pentru care eu sa cer electoratului meu sprijin. Daca nu va reveni sa ne spuna un regret, ceva, pentru ca a participat la lovitura de stat din 2012".
 

"Electoratul meu nu se va duce niciodata sa-l voteze pe Victor Ponta. Dar asta nu inseamna ca se va duce automat sa-l voteze pe Iohannis", a mai afirmat Elena Udrea.

 

CITITI SI: Elena Udrea si-a lansat candidatura la prezidentiale printr-un mars de protest impotriva Guvernului Ponta

 

"Din cauza lui Ponta o generatie tanara a clacat"
 

Legat de Victor Ponta, pe care il cunoaste din '97, Elena Udrea a spus ca ii reproseaza in primul rand faptul ca a dezamagit si ca "a facut praf" asteptarea pe care generatia tanara o avea de la oamenii tineri din politica. "Din cauza lui, o generatie tanara a clacat", a declarat liderul PMP.
 

"Eu sunt cea care spune ca e un om nepregatit pentru functie tocmai pentru ca il cunosc. Ma lupt cu el deschis, la vedere, cu argumente", a continuat Elena Udrea.


Despre viitorul presedinte al Romaniei, Elena Udrea spune ca acesta ar trebui sa fie "un om puternic, luptator, capabil sa duca efortul actualului presedinte, de 10 ani, efortul institutiilor de a functiona uitand de factorul politic". "Presedintele trebuie sa fie puternic, nu dominat de baroni locali", sustine aceasta, completand ca este "singurul candidat care demonstreaza cu fapte, nu cu vorbe, ca va continua proiectul presedintelui Traian Basescu".


"Dintre toti candidatii, sunt omul care corespunde cel mai bine profilului de presedinte de care tara are nevoie acum", a mai afirmat Udrea. "Astept sa intru in turul doi si sa-l bat pe Victor Ponta. E clar ca intra, ca are un partid mai mare in spate", a mai afirmat candidatul la prezidentiale, mentionand: "Sunt cel mai bun candidat si am toate argumentele".
 

In ceea ce priveste programul, acesta va fi prezentat joi, in prezent cautandu-se un loc potrivit pentru eveniment, "astfel incat mesajul sa fie cat mai puternic: dezastrul in care se afla Romania de cand e sub Victor Ponta". 

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22