Dragnea renunta la pozitia din partid, dar continua sa-l coordoneze

M. B. | 27.05.2015

Pe aceeași temă

Liviu Dragnea a renunţat la funcţia de preşedinte executiv al PSD, dar va coordona  în continuare partidul, a anunţat Victor Ponta după ședința de miercuri a Comitetului Executiv al partidului în care colegii fostului ministru al Administrației s-au opus din nou demisiei acestuia.

 

"Liviu Dragnea, la solicitarea tuturor membrilor, va fi in continuare coordonatorul programului nostru national 2016 - 2020 si evident ca in aceasta calitate va indeplini toate sarcinile pe care CExN le considera necesare. Va fi in continuare partenerul meu in ceea ce am inceput in 2010", a declarat Ponta, la finalul sedintei, citat de Hotnews.

 

”În CExN s-a hotărât că este nevoie de cineva care să facă această muncă, de a coordona realizarea ofertei politice a PSD pentru perioada 2016-2020. Îl voi sprijini pe primul ministru, domnul Victor Ponta în acțiunea guvernamentală, ca relaționare între partid și membrii PSD din Guvern. De asemenea, voi fi partener cu Victor Ponta în toate relațiile cu partenerii politici, respectiv la negocierile politice care au loc în coaliție”, a explicat Dragnea rolul pe care-l juca de acum înainte în partid.

 

 

Dragnea, care spunea inainte de sedinta ca demisia sa a devenit o telenovela, le-a declarat jurnalistilor, la final, ca demisia din functia de presedinte executiv al partidului a fost "o mica forma de protest" a sa, in conditiile in care considera ca "decizia instantei e nedreapta".

 

”Am spus mai demult că demisia din funcția de președinte executiv este, în primul rând, un act de demnitate. Îmi asum declarația cu o mică formă de protest pentru că consider că decizia este nedreaptă. Nu am de gând nici să mă evapor, nici să fug din partid. Rămân îm continuare la dispoziția partidului, cu toată priceperea mea și cu toată expertiza mea, și cu toată autoritatea mea, lucru recunoscut și susținut de toți colegii”, a declarat Liviu Dragnea, citat de B1 TV.

 

Liviu Dragnea DEMISIONEAZA din functia de ministru, in urma condamnarii sale la un an de INCHISOARE cu suspendare in dosarul referendumului din 2012

 

ICCJ  la condamnat pe Liviu Dragnea, la jumatatea lunii mai, la un an de inchisoare, cu suspendare, in dosarul Referendumul.

 

DNA il acuza pe liderul PSD, alaturi de alte 74 de persoane, de fraudarea referendumului organizat in 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. Atat Dragnea, cat si procurorii, pot face recurs la aceste decizii. 

 

 Liviu Dragnea, dupa condamnare: Raman in PSD. Eu si Victor Ponta vom hotari cum pot ajuta in continuare partidul

 

Despre condamnare

 

Premierul Victor Ponta a reluat miercuri, după ședința PSD, discursul despre nedreptatea deciziei instanței. El a reaminit că Dragnea a fost desemnat de partid coordonator al campaniei pentru referendum, iar "daca s-a decis in instanta ca doar el sa plateasca ce am facut cu totii e o decizie a justitiei pe care noi toti o consideram nedreapta".

 

"Suntem oameni puternici, trecem peste nedreptati", a adaugat el.

 

CITIȚI ȘI:

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22