Distrugatorul american USS Jason Dunham a ajuns in Marea Neagra

P.c. | 03.04.2015

Pe aceeași temă

Distrugătorul american USS Jason Dunham a ajuns astazi in Marea Neagra, urmand sa participe la operaţiunea Atlantic Resolve, relateaza stiripesurse.ro

 

Ambasada SUA din Romania a anuntat ca prezenta acestui distrugator in Marea Neagra demonstreaza angajamentul SUA in relatia cu Romania: Distrugatorul purtator de rachete dirijate USS Jason Dunham intra astazi in Marea Neagra. Prezenta navei demonstreaza angajamentul SUA de a lucra cu Romania si aliatii NATO, dar si de a contribui la securitatea regiunii.”, este anunțul Ambasadei SUA la București.

 

Conform comandamentul Flotei a 6-a americane, distrugatorul incearca sa descurajarea agresiunea rusa in aceasta regiune: "Prezenţa navei în Marea Neagră demonstrează angajamentul SUA de a lucra îndeaproape cu aliaţii în vederea întăririi securităţii maritime şi stabilităţii, pregătirii şi capabilităţilor navale", spune comunicatul Flotei a 6-a americane.

 

CITITI SI: MAE rus: Daca Romania accepta o SUPLIMENTARE a trupelor NATO, sa fie constienta de RESPONSABILITATEA si CONSECINTELE unui astfel de pas

 

Distrugătorul purtător de rachete dirijate USS Jason Dunham participă la operaţiunea Atlantic Resolve. Aproximativ 750 de tancuri americane şi mii de militari au luat parte în ultimul timp la această operaţiune în Lituania, Letonia şi Estonia, cu scopul de "a descuraja agresiunea rusă". Distrugătorul Jason Dunham a mai participat în Marea Neagră la exerciţiile Sea Breeze 2012.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22