Dan Voiculescu DA IN JUDECATA Deutsche Welle: Au scris un articol foarte URAT, MURDAR despre mine. Au depasit orice limita. Am dovezi ca Basescu a depus bani cu sacosa la banca, 100.000 de euro

D.g. | 18.07.2014

Pe aceeași temă

Dan Voiculescu s-a prezentat din nou, vineri dimineata, la sediul Politiei Ilfov, conform obligatiilor stabilite prin controlul judiciar, masura luata in dosarul in care este acuzat de santaj. Voiculescu a anuntat, cu aceasta ocazie, ca va da in judecata publicatia Deutsche Welle, sustinand ca aceasta a scris despre el " un articol foarte urat, murdar.

Au depasit orice limita": "Deocamdata ieri s-a semnat un proces impotriva lui Deutsche Welle, o istitutie serioasa de felul ei. Dar exista un om acolo, Petre Iancu, care are un director, care probabil vor trebui sa plateasca 400 de mii de euro. O parte din acesti bani, daca nu chiar toti vor fi directionati catre Academia Media, pentru tinerii care vor sa intre in media. Vor fi burse gratuite", a declarat Dan Voiculescu, adaugand ca jurnalistii Deutsche Welle "au depasit orice limita", scrie EVZ, citat de HotNews.ro.

Contactat de B1 TV, redactorul-sef al redactiei in limba romana a publicatiei Robert, Schwartz, s-a aratat surprins de gestul omului de afaceri: "Probabil ca este obisnuit cu un stil de lucru la antenele pe care le patroneaza. La noi se lucreaza onest, de aceea sunt luat prin surprindere si astept sa vad la ce se refera concret domnul Voiculescu. Dar stiind articolele noastre, imi dau seama ca exagereaza ca de obicei."

Articolul la care face referire Dan Voiculescu, semnat de Petre Iancu, a fost publicat de Deutsche Welle pe data de 9 iulie cu titlul "Final de epoca pentru varan". "Se va sfarsi tenebrosul ev marca Dan Voiculescu? Se vor putea demantela retelele securisto-oligarhice din fostul univers comunist care pun democratia in pericol? Condamnarea lui definitiva ar putea declansa o revolutie", scria atunci Petre Iancu.

 

CITITI SI: Grupul Industrial VOICULESCU și Grivco, beneficiarii CONTRACTELOR semnate de ACADEMICIANUL Alexandru Bogdan, PUS SUB ACUZARE DE DNA - surse

 

Voiculescu: Am dovezi ca Basescu a depus bani cu sacosa la banca, 100.000 de euro

Dan Voiculescu a declarat, vineri dimineata, ca nu are terenuri agricole nicaieri si ca nu cunoaste problema terenurilor arendate de Academia Romana, precizand in schimb ca presedintele Traian Basescu a despus bani "cu sacosa" la banca, scrie Ziare.com.

"Nu cunosc problema terenurilor Academiei Romane. Nu am niciun fel de implicare. (...) DNA si Basescu au o preocupare legata de mine si cauta fel de fel de lucruri legate de numele Voiculescu. Ca e Voiculescu, ca nu e Voiculescu, ca e o firma de-a lui Voiculescu, ca e fata, ca e verisorul, ceva cu Voiculescu e important sa fie. Cred ca a spus de 100.000 de ori 'Voiculescu', de cand e presedinte.

Nu am niciun fel de terenuri nicaieri, nici agricole, nici neagricole", a spus Voiculescu, citat de B1 Tv.

Fostul senator PC a mai afirmat, in fata sediului IPJ Ilfov, ca are documente prin care se arata ca Traian Bsescu ar fi depus peste 100.000 de euro la banca, in anii trecuti.

"Ieri am analizat si am dovezi oficiale concrete legate de dosarul de spalare de bani a lui Basescu Traian. Voi cere redeschiderea dosarului. Am hartia clara de la Procuratura, ca Basescu a depus bani cash, adica cu sacosa, cu rucsacu', in banca, lucru care este ilegal in Romania si pentru care va trebui sa dea socoteala.

Este vorba de peste 100 de mii de euro, una de care stiu eu si cred ca mai sunt si alte sume. Anii trecuti. (...) Cred ca este implicat el, este implicata fiica sa. (...) Am primit documente oficiale pe care le voi prezenta. Eu niciodata nu fac acuzatii fara dovezi. E vorba ca s-a depus in contul lui Basescu bani cash, cu sacosa",
a mai afirmat Dan Voiculescu.

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22