Dan Voiculescu a dat IN JUDECATA Curtea de Apel Bucuresti. Voiculescu VREA SA SCAPE de completul format din judecatorii Camelia Bogdan si Mihai Alexandru Mihalcea

T.d. | 30.07.2014

Pe aceeași temă

Dan Voiculescu a dat in judecata conducerea Curtii de Apel Bucuresti, motivand ca este nemultumit de faptul ca dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA) a ajuns la judecatoarea Camelia Bogdan, conform Romania Libera.

Conform sursei citate, Voiculescu vrea să scape de completul format din judecătorii Camelia Bogdan şi Mihai Alexandru Mihalcea. 

Avocaţii săi au depus pe 17 iulie 2014 o solicitare la sectia de Contencios administrativ şi fiscal de la Tribunalul Bucureşti, în care cer suspendarea actului administrativ hotărârea nr. 187/26.06.2014, emis de Colegiul de Conducere al Curţii de Apel Bucureşti.

CITESTE SI: Dan VOICULESCU a dat în JUDECATA mai mulți jurnaliști. Printre acestia se numara Robert Turcescu, Dan Andronic și cativa ziariști de la Deutsche Welle

Dan Voiculescu este aşteptat pe 4 august la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă procesul ICA.

Avocatul Gheorghiţă Mateuţ a anunţat faptul că dacă judecătorii vor menţine controlul judiciar în cazul lui Dan Voiculescu va adresa o plângere la CEDO, pentru că liderului PC i s-a încălcat unul din drepturile fundamentale, respectiv dreptul la liberă circulaţie, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Totodată, avocatul a spus că intenţionează să formuleze plângeri penale împotriva unor foşti angajaţi ai trustului Intact, pentru delapidare sau înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, însă Gheorghiţă Mateuţ nu a dorit să dezvăluie numele acestora.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22