Dan Sultanescu, consilierul premierului: Crin Antonescu da impresia ca preia rolul de OPOZANT INTERN al lui Victor Ponta

Fara Autor | 25.10.2013

Pe aceeași temă

Consilierul lui Victor Ponta Dan Sultanescu scrie, intr-un editorial pe site-ul Obiectiv.info, ca liberalii au boicotat timp de doua zile mediatizarea vizitei in SUA a premierului. Potrivit HotNews.ro, Sultanescu avertizeaza ca daca iesirile liberalilor au avut ca scop boicotarea USL, "atunci trebuie sa ne asteptam la un final de an incins".
 
"Crin Antonescu da, insa, si el impresia ca preia rolul de opozant intern al premierului. Intentionat sau nu, liberalii au boicotat in doua zile mediatizarea vizitei in SUA. Mai intai, luni, cand presedintele liberal a dat impresia ca va crea o noua criza in USL pe tema Rosia Montana.
 
Apoi, aseara, cand colegii lui Crin Antonescu au creat din nimic o tema care nu se sustine: temerea de schimbarea cotei unice. Nimeni n-a zis niciodata nimic despre asta, public. Mai mult, premierul a reafirmat in discursul sau economic de luni ca se pastreaza cota unica. Asa cum a spus in Germania, China si peste tot", scrie Sultanescu in editorial. 
 
Consilierul lui Ponta ii suspecteaza pe liberali ca au lansat "preventiv" subiectul cotei unice pentru a acoperi eventule discutii despre performanta acestora. 
 
"Insa, mai multi liberali s-au trezit sa apere cota unica, in contextul in care nimeni nu o atacase. De ce? Greu de spus... Poate au facut-o preventiv, pentru ca lumea sa nu discute despre performanta liberalilor la guvernare, responsabili de incasari bugetare (in scadere)? Daca nu este asa, iar iesirile liberale au fost doar niste “accidente”, nu vor fi probleme.
 
Daca, insa, iesirile fac parte dintr-un plan de boicotare a USL, atunci trebuie sa ne asteptam la un final de an incins. Iar liberalii vor trebui sa isi asume costul ruperii unui USL care functioneaza", mai scrie Sultanescu. 
 
sursa: hotnews.ro, obiectiv.info
 
TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22