Crucea Rosie face apel pentru donatii in sprijinul oamenilor loviti de inundatii

T.d. | 31.07.2014

Pe aceeași temă

Crucea Rosie Romana lanseaza un apel pentru donatii in sprijinul oamenilor afectati de inundatii. Cei interesati sa ajute pot dona bani online sau prin SMS, precum si alimente, in mai multe retele de magazine, informeaza Mediafax.

Crucea Roşie Română a trimis joi un transport cu saci de dormit, cizme de cauciuc, pachete alimentare, precum şi pachete igienice către persoanele afectate de inundatii din judeţele Argeş, Gorj şi Vâlcea. Pachetele provin din depozitul central al Crucii Roşii Române.

Crucea Roşie Română îşi propune să asiste victimele inundaţiilor până când va fi depăşită perioada de criză.

Pentru sprijinirea operaţiunilor şi derularea programelor de asistenţă a sinistraţilor pe termen mediu şi lung, persoanele care vor să se alăture acestei campanii pot face donaţii online pe site-ul oficial al Crucii Roşii Române www.crucearosie.ro, prin SMS la nr. 8829 (2 Euro/SMS) sau direct în contul deschis la BRD - Agenţia Piaţa Romană: RO90BRDE410SV73263084100.

Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru transportul ajutoarelor şi completarea necesarului de alimente, apă, pături şi produse de igienă.

De asemenea, de joi, persoanele care doresc să contribuie cu alimente greu perisabile pot face donaţii prin intermediul Băncii de Alimente a Crucii Roşii în toate magazinele din reţelele: Carrefour, Real, Mega Image, Metro România şi XXL Mega Discount. Alimentele ce pot fi donate sunt: mălai, făină, zahăr, orez, paste făinoase, conserve de carne, conserve de peşte, apă.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22